Μαλέσκου: Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Δανιά

 Μαλέσκου: Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Δανιά

Υπό άκρα μυστικότητα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς. Ο πολιτικός γάμος του αγαπημένου ζευγαριού τελέστηκε σήμερα, Πέμπτη 30/3, στις 12:00 στο Δημαρχείο Ραφήνας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να δημοσιοποιήσει η ίδια το χαρμόσυνο γεγονός, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Δείτε την αγγελία του γάμου:

«Ο Δανιάς Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνος και της Μαρίας, το γένος Ταπανλή, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στον Δήμο Δάφνης Υμηττού Αττικής και η Μαλέσκου Ιωάννα του Δημητρίου και της Παρασκευής, το γένος Κοριτσίδη που γεννήθηκε στην Πρέβεζα και κατοικεί στον Δήμο Σπάτων Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει σε Δήμο της Αττικής».

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Δανιάς

Ιωάννα Μαλέσκου και Κωνσταντίνος Δανιάς είναι μαζί σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες.

Ο αγαπημένος της παρουσιάστριας είναι εκπαιδευτής σκύλων και ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Dani Dogs, μίας εταιρείας που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων και σε στοχευμένα προϊόντα για σκύλους.

Μεγάλωσε στη Μυτιλήνη, σπούδασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή και τελευταία χρόνια έμενε στη Δάφνη Αττικής. Πλέον ζει μαζί με την Ιωάννα στην Αρτέμιδα.

Το ζευγάρι αποφεύγει τη δημοσιότητα και διατηρεί χαμηλό προφίλ στη σχέση του. Οι δυο τους προτιμούν να πηγαίνουν στο θέατρο και να κάνουν ταξίδια.

Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε το καλοκαίρι, στο Θέατρο Άλσος, όπου και παρακολούθησαν την παράσταση της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Τι ζούμε ρε;».

Επίσης, η παρουσιάστρια και ο εκπαιδευτής σκύλων μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα και τα ίδια χόμπι. Ένα από αυτά είναι τα σπορ αφού τόσο η Ιωάννα Μαλέσκου, όσο και ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι αρκετά αθλητικοί τύποι και αγαπούν την γυμναστική και την υγιεινή διατροφή.

Σχετικά Άρθρα