Άρης Δάτσιος: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προπονητή-βιαστή από την Ηλιούπολη

 Άρης Δάτσιος: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προπονητή-βιαστή από την Ηλιούπολη

Τα στοιχεία του προπονητή Τάε κβο ντο που διατηρούσε δική του σχολή στην Ηλιούπολη και σύμφωνα με τις καταγγελίες βίαζε κατ’ εξακολούθηση ανήλικες αθλήτριες του, δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις Αρχές. Πρόκειται για τον Άρη Δάτσιο.

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος 43χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 21-3-2023 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής (σχετικό το από 22-3-2023 Δελτίο Τύπου Α.Ε.Α.).

Σε βάρος του κατηγορουμένου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση από ενήλικο ανηλίκων σε ασέλγεια τους οποίους του έχουν εμπιστευθεί για να τους επιβλέπει και να τους φυλάσσει, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και για παραγωγή, κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας από ενήλικο που αφορά ανήλικο τον οποίο του έχουν εμπιστευθεί για να τον επιβλέπει και να τον φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον:

ΔΑΤΣΙΟ Άρη του Χρήστου και της Φανής, γεννηθέντα την 14-7-1979 στο Στεφανέστι Ρουμανίας.

ilioupoli
ilioupoli-proponitis
ilioupoli-proponitis-_2

Σχετικά Άρθρα