Λυράρης: Ποιος είναι ο γνωστός μουσικός που συνελήφθη για τον βιασμό του 11χρονου – Αναζητούν κι άλλους οι αρχές

 Λυράρης: Ποιος είναι ο γνωστός μουσικός που συνελήφθη για τον βιασμό του 11χρονου – Αναζητούν κι άλλους οι αρχές

Το 11χρονο αγόρι έπεσε θύμα ενός 66χρονου γνωστού λυράρη που το βίαζε επί τρία χρόνια ενώ παράλληλα το εξέδιδε. Οι Αρχές έχουν συλλάβει τον 66χρονο μουσικό ενώ για την υπόθεση έχει ταυτοποιηθεί ένας ουρολόγος 46 ετών που εργάζεται σε δημόσιο νοσοκομείο, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές σύμφωνα με απόφαση του Θάνου Πλεύρη, τίθεται εκτός ΕΣΥ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την υπόθεση αναζητούνται και άλλα άτομα ως εμπλεκόμενα, καθώς φέρονται και αυτά να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά τον ανήλικο. Παράλληλα, οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι χρήστες πλατφόρμας, μέσω της οποίας ο 66χρονος φέρεται να εξέδιδε το παιδί.

Ειδικότερα, αναζητούνται άλλοι δύο άγνωστοι δράστες που φέρονται να έχουν κακοποιήσει το παιδί, ενώ ερευνώνται και άλλοι 29 χρήστες διαδικτύου, οι οποίοι μάλλον είχαν επικοινωνία με τον 66χρονο στη διαδικτυακή πλατφόρμα που διατηρούσε.

Ο 66χρονος φέρεται να είχε φτιάξει τρία ψεύτικα προφίλ σε social media και κατάφερνε να συνομιλεί με διάφορα άτομα στέλνοντας πορνογραφικό υλικό με «πρωταγωνιστή» τον ανήλικο.

Ο λυράρης φέρεται πως είχε κανονίσει το παιδί να συναντήσει τρεις άνδρες, ένας εκ των οποίων είναι ο γιατρός και όπως έχει προκύψει από την μέχρι τώρα έρευνα, έχει συναντηθεί με το παιδί αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η πράξη του βιασμού.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να προσέγγιζε επί δύο χρόνια, από το 2018, το 11χρονο τότε αγόρι, ισχυριζόμενος ότι είναι φίλος των γονιών του.

Ο μουσικός κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού και από το 2020 έως και το 2023 φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά, υπό καθεστώς απειλών ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του και τα αδέρφια του εάν τολμούσε να μιλήσει στις αστυνομικές Αρχές.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν η μητέρα του ανήλικου βρήκε φωτογραφίες ευαίσθητου περιεχομένου στο κινητό του παιδιού της και κατέφυγε στην αστυνομία. Από την έρευνα στις οικίες του 66χρονου όσο και του 46χρονου γιατρού, κατασχέθηκαν δέκα κινητά τηλέφωνα, δύο κάρτες SIM και υπολογιστές.

Οι γονείς του ανήλικου αγοριού φέρονται να μην γνώριζαν την κόλαση που βίωνε το παιδί τους.

ΛΥΡΑΡΗΣ ΚΡΗΤΗ 66ΧΡΟΝΟΣ
ΛΥΡΑΡΗΣ 66ΧΡΟΝΟΣ ΚΡΗΤΗ
ΛΥΡΑΡΗΣ 66ΧΡΟΝΟΣ ΚΡΗΤΗ