Κρήτη: Καμουφλαρισμένος ο λυράρης στον ανακριτή

 Κρήτη: Καμουφλαρισμένος ο λυράρης στον ανακριτή

Φορώντας κουκούλα και μάσκα στο πρόσωπο οδηγήθηκε λίγο πριν τις 12:00 στο Δικαστικό Μέγαρο στο Ηράκλειο, ο 66χρονος λυράρης που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε έναν ανήλικο.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, έχουν αναρτηθεί πανό διαμαρτυρίας από μέλη της Φεμινιστικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου, που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο.

Ο 66χρονος λυράρης που πέρασε στα ενδότερα χωρίς να δημιουργηθούν επεισόδια, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, της γεννετήσιας περάξης με ανήλικο, της μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση και της οπλοκατοχής. Όπως κατηγορείται, για μια τριετία από το 2020 έως πρόσφατα, βίαζε το ανήλικο θύμα υπό καθεστώς απειλών και τραβούσε φωτογραφίες, τις οποίες στη συνέχεια προωθούσε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες.

Μετά την είσοδό του, στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, ο 66χρονος λυράρης κάθισε σε μία καρέκλα έξω από το γραφείο του ανακριτή, χωρίς να βγάλει τη μάσκα και την κουκούλα. Στα μαύρα, με χειροπέδες στα χέρια έριχνε κλεφτές ματιές τριγύρω του, σε μια προσπάθεια να διαπιστώσει πού βρίσκονται οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το θέμα.

Πηγή: cretapost.gr

Σχετικά Άρθρα