Λοβέρδος: Δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται, δεν μπορεί να με ακουμπήσει κανείς

 Λοβέρδος: Δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται, δεν μπορεί να με ακουμπήσει κανείς

«Δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται» υποστήριξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας νωρίτερα στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση του Χρήστου Κούτρα, αν αισθάνεται ότι απειλείται με διαγραφή από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ανδρέας Λοβέρδος απάντησε: «Εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται. Εμένα κανείς δεν μπορεί να με ακουμπήσει».

Τότε τον διέκοψε ο Γιάννης Ντσούνος λέγοντας: «Αυτό ακούγεται αλαζονικό. Γιατί αν είστε σε διαφορετική γραμμή με τον πρόεδρο του κόμματος…».

«Πρέπει να είμαστε σε διαφορετική γραμμή. Πρέπει να γίνει κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να τους φας εύκολα. Τελεία και παύλα! Αλλά δεν βλέπω και τον λόγο» συνέχισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Δίνω μάχη απέναντι σε μία αποτυχημένη κυβέρνηση με τις θέσεις του κόμματός μου» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Όπως είπε στην συνέχεια ο Ανδρέας Λοβέρδος: «Είπε κάτι ο Τσίπρας που μου άρεσε, ότι όλα τα κόμματα κάνουν μία πολιτική ανταγωνισμού προεκλογικά».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με το αν πρέπει τελικά ο Νίκος Ανδρουλάκης να αποκαλύψει το πολιτικό πρόσωπο που θα προτείνει να ηγηθεί μίας κυβέρνησης συνεργασίας, ο Ανδρέας Λοβέρδος ξεκαθάρισε: «Μίλησα πεντακάθαρα. Δεν θα συνεχίσω να επαναλαμβάνω τα ίδια. Δεν έχω σκοπό να δημιουργήσω εσωκομματική σύγκρουση. Δεν θέλω να το συνεχίσω. Δεν θα ρίξω λάδι στην φωτιά».

Σχετικά Άρθρα