“Δεν έθεσα τέτοιο ερώτημα”:  Επιβάτης του μοιραίου τρένου καταγγέλλει “μονταζιέρα” στη συνέντευξη Μητσοτάκη στους “Πρωταγωνιστές”

  “Δεν έθεσα τέτοιο ερώτημα”:  Επιβάτης του μοιραίου τρένου καταγγέλλει “μονταζιέρα”  στη συνέντευξη Μητσοτάκη στους “Πρωταγωνιστές”

Ο επιβάτης της μοιραίας αμαξοστοιχίας, Σταύρος Μιναέμης, κατήγγειλε δημόσια, στον Alpha, ότι ποτέ δεν έθεσε την ερώτηση που είπε ο δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και πως από τις ερωτήσεις που έστειλε, με email, δεν έγινε ούτε μία.

«Μου ζητήθηκε από την εκπομπή να θέσω κάποια ερωτήματα στον πρωθυπουργό. Έκατσα και αφιέρωσα 1,5 μέρα από τη ζωή μου να βρω ερωτήματα που θα αντιπροσωπεύουν εμένα όσο και τη νεολαία τη χώρα μας».

Τελικά, ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε μία ερώτηση στο Κυριάκο Μητσοτάκη, την οποία απέδωσε στον Στέργιο Μιναέμη, την οποία όμως ο ίδιος δεν είχε κάνει ποτέ.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον πρωθυπουργό «γιατί η πολιτεία δεν βοήθησε κανέναν από τους πληγέντες τις πρώτες κρίσιμες ώρες, από ρούχα μέχρι εισιτήρια για να επιστρέψουμε στα σπίτια μας και το λέει και ο Άγγελος».

Ο Στέργιος Μιναέμης δήλωσε κατηγορηματικά «δεν έθεσα τέτοιο ερώτημα, αυτό είναι το ζήτημα». «Δεν ενοχλήθηκα μόνο επειδή δεν τέθηκαν οι ερωτήσεις που εγώ έκανα, αλλά από ολόκληρη την εκπομπή» είπε αιχμηρά ο επιβάτης, ενώ τόνισε πως επικοινώνησε τηλεφωνικά και με την εκπομπή προκειμένου να καταθέσει το παράπονό του.

Τι του απάντησαν;

«Τι να κάνουμε τώρα; Δεν μπορεί να διορθωθεί κάτι».

Σχετικά Άρθρα