Ο Γκλέτσος κρατάει γιαούρτι με το πρόσωπο του Μητσοτάκη – Η αντίδραση της ΝΔ (vid)

 Ο Γκλέτσος κρατάει γιαούρτι με το πρόσωπο του Μητσοτάκη – Η αντίδραση της ΝΔ (vid)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η εικόνα του Απόστολου Γκλέτσου, γνωστού για τα αντιμητσοτακικά του αισθήματα, να κρατάει ένα γιαούρτι με το πρόσωπο του πρωθυπουργού και να βγάζει φωτογραφίες με τον κόσμο.

Δείτε το βίντεο:

Η έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας που ζητάει την διαγραφή του

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία μιλά για «τραμπούκικες και φασιστικές λογικές του Απόστολου Γκλέτσου» που θα έπρεπε να τις καταδικάσει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Θα ζητούσαμε και την αυτονόητη διαγραφή του, αλλά στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται», σημειώνει με νόημα το κυβερνών κόμμα.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο κ. Γκλέτσος, μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας, λίγες ημέρες μετά τις απειλές του για επίθεση με γιαούρτι κατά του Πρωθυπουργού, επανήλθε σε αυτές μέσω βίντεο όπου επιδεικνύει γιαούρτι με το πρόσωπο του Πρωθυπουργού. Απαιτούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις τραμπούκικες και φασιστικές λογικές του κ. Γκλέτσου. Θα ζητούσαμε και την αυτονόητη διαγραφή του, αλλά στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται, συνεχίζουν ακάθεκτοι να προκαλούν κάθε δημοκράτη με την πλήρη ανοχή του κ. Τσίπρα».

Σχετικά Άρθρα