Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την άγνωστη σχέση του με την Όλγα Τρέμη

 Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την άγνωστη σχέση του με την Όλγα Τρέμη

Για τη γνωριμία και τη σχέση του με την Όλγα Τρέμη, κάτι που λίγοι γνώριζαν μέχρι σήμερα, μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε συνέντευξή του.

Ο γνωστός παρουσιαστής “πήγε” αρκετά χρόνια πίσω και με κάθε λεπτομέρεια περιέγραψε πώς γνώρισε μέσω μίας φίλης του αδελφού του τη δημοσιογράφο και κατέληξε να της κάνει Μαθηματικά, καθώς εκείνη θα έδινε εξετάσεις στο Οικονομικό της Νομικής.

Ξεκίνησα για μαθηματικός που έπαιρνε 20 στα αρχαία και έγινα μουσικός, όντας μαθηματικός. Ήμουν ήδη οργανωμένος σε ομάδες της εξωαριστεράς και δεν μου έδιναν διαβατήριο λόγω δικτατορίας να συνεχίσω μεταπτυχιακά, είχα πάρει υποτροφία στην Ινδιανάπολη. Τότε γνώρισα μέσω μίας φίλης του αδελφού μου την Όλγα Τρέμη. Ήταν κόρη γιατρού, έμενε πάνω στην πλατεία Κυψέλης, ένα πάρα πολύ ωραίο κορίτσι.

Όλη η Φωκίωνος Νέγρη έλεγε ότι όταν ερχόταν να ψωνίσει παπούτσια σήκωνε όλη την προθήκη. Ήρθε σπίτι, στο πατρικό μου, Κεφαλληνίας και Επτανήσου, στον πατέρα μου, στη μητέρα μου, τότε δεν είχαμε φύγει από το σπίτι ακόμη. Και εμφανίζεται η Όλγα, κλασάτη, όμορφη, εφηβοειδής, νεανική, θηλυκό όμωςΘυμάμαι ότι την πρώτη φορά παίξαμε κι ένα ποδοσφαιράκι που είχα, με την ελπίδα ότι όπως θα κάτσει, κάτι θα δω. Δεν είδα όμως τίποτα.

Είχα ήδη μπει στο πανεπιστήμιο, εκείνη θα έδινε στο Οικονομικό της Νομικής, χρειαζόταν μαθηματικά και μου ζήτησαν να της κάνω μάθημα. Και της έκανα σπίτι της, είχε και τηλεόραση.

Ο πατέρας μου ήταν ένας ακραιφνής κομμουνιστής τύπος που δεν ήθελε την τηλεόραση με τίποτα κι εκείνη τη χρονιά είχε Μουντιάλ. Το είχε πάρει η Βραζιλία, θυμάμαι, ήταν τα τελευταία του Πελέ. Ποδοσφαιράνθρωπος εγώ, είπα ‘το τερπνόν μετά του ωφελίμου‘, δηλαδή και τηλεόραση και στην Όλγα μάθημα. Τώρα τι ήταν το τερπνόν και τι το ωφέλιμο, το αφήνω στη διακριτική ευχέρεια του καθενός. Και όπως μία μέρα περιμένω να της κάνω μάθημα και μετά να δούμε τον αγώνα, κάνει ένα πέρασμα στο βάθος στον διάδρομο –θυμάμαι και το σπίτι της με τη βεραντούλα- και είναι με τα εσώρουχα. Αγρίεψαν τα μάτια μου. Σάστισα. Και μού καρφώνεται η ημίγυμνη εικόνα της, μου άρεσε η Όλγα.

Μου γίνεται έμμονη ιδέα, αλλάζει όλη μου η ψυχοσύνθεση. Στις επόμενες δύο ημέρες, θυμάμαι τη σκηνή σαν τώρα, καθόμαστε στη βεράντα και της πιάνω το χέρι, ξέρεις λίγο συντροφικά, λίγο έτσι, και το χάιδευα με κινήσεις που θα με πέρναγε χελώνα, βραδύποδας εν πάση περιπτώσει, ίσα που της κούναγα λίγο το χέρι.

Μέχρι που την αγκάλιασα και τη φίλησα. Είχαμε σχέσεις, και μάλιστα ήμουν και ο πρώτος άνδρας της Όλγας.

Τελικά έδωσε, πέτυχε και μετά την βλέπω στην κατάληψη της Νομικής, φοιτητής εγώ, φοιτήτρια εκείνη. Κάνω έτσι και βλέπω ένα μανεκέν ανάμεσά μας. Παρέμεινε μανεκέν. Μιλήσαμε, στενοχωρήθηκα κιόλας γιατί ήταν βράδυ στην κατάληψη και μπορούσε να μπει η Ασφάλεια και να πέσει ξύλο και σκεφτόμουν τώρα τους βάρβαρους να μου χτυπάνε, ας πούμε, το Ολγάκι μου το τρυφερό, το εύθραυστο και όμορφο. Μετά από πολύ καιρό πρέπει να είχα ήδη βγει εγώ στην τηλεόραση που εμφανίστηκε εκείνη“, αναφέρει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη συνέντευξή του.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη σχολιάστηκε και από την τηλεοπτική παρέα της “Super Katerina” στον Alpha με τον παρουσιαστή να σχολιάζει πως ήταν αφελής που αποκάλυψε την εν λόγω σχέση, εξηγώντας πως την αποκάλυψε κατ` ιδίαν, χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνη τη στιγμή μαγνητοφωνείτο.

“Κάναμε μια κουβέντα στην αρχή, δεν ήξερα ότι την ηχογραφεί. Τέλειωσε η συνέντευξή μας και στο τέλος μου έθεσε και ένα τέτοιο ερώτημα και νόμιζα ότι μιλάμε δύο. Του είπα την ιστορία, του είπα πολλά πράγματα. Νιώθω ότι ήταν εκτός συνέντευξης γιατί δεν δικαιούμαι να τα πω αυτά τα πράγματα. Αυτή είναι μια ιδιωτική οδός που αφορά εκείνη και εμένα, δεν είναι κοινοποιήσιμο, είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο. Πιστεύω ότι έχει τελειώσει η συνέντευξη γιατί ήταν η τελευταία ερώτηση που μου έκανε”, είπε μεταξύ άλλων ο ίδιος αναφέροντας πως αν είχε δει τη συνέντευξη πριν δημοσιευτεί θα ζητούσε να μην μπει το συγκεκριμένο απόσπασμα.

Σχετικά Άρθρα