Έκρηξη Μικρούτσικου: “Αυτό δεν είναι ρεπορτάζ…”

 Έκρηξη Μικρούτσικου: “Αυτό δεν είναι ρεπορτάζ…”

O Ανδρέας Μικρούτσικός είχε έναν έντονο καβγά στον «αέρα» της εκπομπής, με τον ίδιο να τονίζει ότι μια απλή δήλωση δεν γίνεται να θεωρείται ρεπορτάζ.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» και είχε έναν έντονο διάλογο τόσο με την Κατερίνα Καινούργιου, όσο και με τη συνάδελφο του Χρύσα Γεωργακοπούλου.

Όλα ξεκίνησαν από μια απλή δήλωση που έκανε ο Σταμάτης Γαρδέλης στην κάμερα του Alpha. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δεν θέλησε να μιλήσει στην εκπομπή και αρκέστηκε στο να ευχηθεί χρόνια πολλά στους τηλεθεατές για τη νέα χρονιά. Αυτό το μικρό απόσπασμα «πυροδότησε» μια κόντρα ανάμεσα στους συντελεστές της εκπομπής για το τι είναι και τι δεν είναι ρεπορτάζ.

Ο Ανδρέα Μικρούτσικο ήταν ξεκάθαρος και σημείωσε ότι τέτοιου είδους δηλώσεις δεν μπορούν να θεωρούνται ρεπορτάζ. Αυτή η διαπίστωση ενόχλησε τόσο την παρουσιάστρια της εκπομπής, όσο και την Χρύσα Γεωργακοπούλου.

«Παιδιά, συγγνώμη, γιατί έχουμε μπερδευτεί λίγο. Έχουμε όλοι γνώμη για τις δουλειές των άλλων. Μπορούμε να μιλήσουμε εμείς που είμαστε δημοσιογράφοι; Εγώ που έχω κάνει ρεπορτάζ θα σου πω ότι ρεπορτάζ είναι η επιτόπια έρευνα για να μάθουμε κάτι και να το μεταδώσουμε είτε απευθείας, είτε μέσω βίντεο» ήταν το σχόλιο της κα. Γεωργακοπούλου.

«Δεν δέχομαι μαθήματα περί ρεπορτάζ όταν έχω δουλέψει με τους μεγαλύτερους ρεπόρτερς που έριχναν κυβερνήσεις. Αν μου λέτε ότι το «χρόνια πολλά» είναι ρεπορτάζ, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Έχω κάνει 3 χρόνια δίπλα στον Νίκο Κακαουνάκη, που ανέβαζε και κατέβαζε κυβερνήσεις. Δεν πρόκειται να με πείσεις, ευχαριστώ που έριχναν κυβερνήσεις. Ρεπορτάζ είναι να βρίσκεις ένα πρόσωπο, να σου μιλάει και να βγαίνει μία είδηση» απάντησε σε έντονο ύφος ο παρουσιαστής.

Σχετικά Άρθρα