Σοκ στις ΗΠΑ: Γυμνάστρια βίασε πάνω από 300 φορές τον 16χρονο φίλο της κόρης της

 Σοκ στις ΗΠΑ: Γυμνάστρια βίασε πάνω από 300 φορές τον 16χρονο φίλο της κόρης της

Μια γυμνάστρια στις ΗΠΑ συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξανάγκασε έναν 16χρονο μαθητή σε σεξουαλικές πράξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έκανε σεξ με τον ανήλικο φίλο της κόρης της πάνω από 300 φορές.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η πρώην προπονήτρια μαζορετών από την Οκλαχόμα λέγεται ότι είχε μακροχρόνια σεξουαλική σχέση με τον 16χρονο, ο οποίος έβγαινε με την κόρη της, ενώ έχει περιγραφεί ως «χειριστική και ελεγκτική».

Η 45χρονη Τζένιφερ Χόκινς εργαζόταν με μερική απασχόληση στo δημόσιo σχολικό συγκρότημα Μουρ κατά τη διάρκεια της φερόμενης σχέσης με το ανήλικο θύμα και έκτοτε απολύθηκε, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της περιφέρειας στο Fox News.

Όπως αναφέρεται, η σχέση της γυμνάστριας με τον 16χρονο ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2017 και το θύμα αποφοίτησε έκτοτε από το σχολείο λέγοντας στην αστυνομία ότι είχε βιαστεί «πολλές φορές». Μάλιστα, έστειλε επιστολή με τις συγκεκριμένες κατηγορίες στις 27 Ιανουαρίου στους υπαλλήλους της περιφέρειας από κέντρο αποτοξίνωσης στην Καλιφόρνια.

Η Χόκινς αρχικά αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, αλλά στη συνέχεια «παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος και άρχισε να κλαίει, αφού ομολόγησε ότι είχε σεξουαλική σχέση» με τον μαθητή.

Το 21χρονο σήμερα θύμα ισχυρίστηκε ότι είχε βιαστεί πολλές φορές από την 45χρονη γυναίκα στο σπίτι της στην Οκλαχόμα.

Όταν ρωτήθηκε πόσες φορές είχε κάνει σεξ με το θύμα, η Χόκινς φέρεται να απάντησε: «Δεν έχω ιδέα.»

Ωστόσο, το θύμα είπε στην αστυνομία ότι είχαν κάνει σεξ περισσότερες από 300 φορές κατά τη διάρκεια της σχέσης τους και ότι γνωρίστηκαν μέσω της κόρης της, με την οποία ο ίδιος έβγαινε.

Το θύμα έδειξε στην αστυνομία μηνύματα μεταξύ αυτού και της 45χρονης, η οποία «θύμωνε» με το θύμα αν κοιτούσε άλλες γυναίκες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ίδιος της απαντούσε: «Σε θέλω στη ζωή μου. Απλά δεν θέλω μια ρομαντική σχέση.»

Σχετικά Άρθρα