Τέμπη: “Θα δώσω στο δύο μηνών μωρό μου το όνομά της” – Συγκινεί η αδελφή της Ιφιγένειας

 Τέμπη: “Θα δώσω στο δύο μηνών μωρό μου το όνομά της” – Συγκινεί η αδελφή της Ιφιγένειας

Η Ιφιγένεια Μήτσκα ήταν ένα από τα 57 θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Εμφανώς συγκινημένη η αδελφή της, Χριστίνα Μήτσκα, μίλησε στο «Πρωινό», ανέφερε ότι θυμάται το χαμόγελό της και ζητάει δικαιοσύνη για τον θάνατό της.

«Δυστυχώς θρηνούμε ακόμη για την Ιφιγένεια και δεν θα σταματήσουμε να θρηνούμε. Ως οικογένεια αυτό που ζητάμε είναι να τιμωρηθούν όλοι για να δικαιωθεί η ψυχή της Ιφιγένειας, να ηρεμήσει. Το κενό της δεν το καλύπτει τίποτα, δυστυχώς. Θα τη θυμόμαστε» είπε, πολύ συγκινημένη, η Χριστίνα Μήτσκα.
Όπως είπε, ενημερώθηκαν για τον θάνατό της από τον αδελφό του συντρόφου της, ο οποίος τους κάλεσε μία ώρα μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

«Η Ιφιγένεια ήταν το πιο γλυκό χαμόγελο των Γιαννιτσών. Είχαμε έναν χρόνο διαφορά. Έχω ακόμα έναν αδελφό. Για το δυστύχημα μάθαμε από τον αδελφό του συντρόφου της Ιφιγένειας μία ώρα μετά. Μας είπε ότι το τρένο όπου βρίσκονταν η Ιφιγένεια και ο σύντροφός της εκτροχιάστηκε, ότι έμαθε τα νέα για τον αδελφό του, αλλά για την Ιφιγένεια δεν ήξερε και την ψάχνουν» πρόσθεσε η νεαρή κοπέλα, ενώ είπε ότι για τον θάνατό της έμαθαν τρεις ημέρες αργότερα.

«Η ζωή μας δεν έχει αλλάξει, πονάει πολύ. Το μόνο που μας δίνει χαμόγελο είναι η μπέμπα (σ.σ.: το δύο μηνών μωρό που έχει η Χριστίνα), την οποία θα βαφτίσουμε “Ιφιγένεια”» δήλωσε η Χριστίνα Μήτσκα, λέγοντας ότι η μητέρα τους είναι σε άσχημη κατάσταση.

Ερωτηθείσα για την αποζημίωση που ανακοινώθηκε ότι θα δοθεί, η κυρία Μήτσκα σχολίασε: «Τι να τα κάνουν; Φέρνουν την Ιφιγένεια πίσω; Όχι, τι να τα κάνω; Δεν καλύπτουν τίποτα».

«Θα δώσω στο δύο μηνών μωρό μου το όνομά της»
Πηγή: iefimerida.grΤέμπη – Συγκινεί η αδελφή της Ιφιγένειας: «Θα δώσω στο δύο μηνών μωρό μου το όνομά της» – iefimerida.gr