Ο Δήμαρχος Αλίμου παίρνει κομπρεσέρ και ξηλώνει… καφετέρια

 Ο Δήμαρχος Αλίμου παίρνει κομπρεσέρ και ξηλώνει… καφετέρια

Το… κομπρεσέρ στα χέρια αποφάσισε να πάρει ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης ώστε χώρος που – όπως υποστηρίζει – έχει καταπατηθεί από μπαρ της περιοχής, να επιστρέψει στον δήμο.

«Πραγματικά, ζούμε το θέατρο που παραλόγου. Δεν νοείται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα το 2023 να υπάρχουν καταπατημένες κοινόχρηστες εκτάσεις πρασίνου και να προσπαθούν κάποιοι αυθαίρετα να τις μετατρέψουν σε δικό τους χώρο.

»Δεν νοείται, βεβαίως, να κάνουμε νόμιμες εργασίες ως δήμος για να αποκαταστήσουμε την μορφή κοινόχρηστων χώρων και ο επιχειρηματίας με ένα τρόπο πολύ καταχρηστικό και κακόπιστο να φωνάζει την Αστυνομία και να κάνει μηνύσεις, ώστε να εμποδίσει τις νόμιμες διεργασίες», λέει ο κ. Κονδύλης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο δήμαρχος τόνισε ότι έχει τις νόμιμες πολεοδομικές άδειες και βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του επιχειρηματία σε κοινόχρηστο χώρο.

Και πρόσθεσε: «Έρχεται κάθε μέρα η αστυνομία, δεν σταματάει τις ενέργειες γιατί είναι νόμιμες, επειδή όμως επιθυμεί ο επιχειρηματίας να υποβάλει μηνύσεις, παίρνει κάθε μέρα στο αστυνομικό τμήμα τους εργάτες του δήμου Αλίμου, δεν τους κρατάει αυτόφωρο, αλλά μέχρι να γίνουν οι ανταλλαγές μηνύσεων κι όλες οι διατυπώσεις περνάει η εργάσιμη μέρα».

Σχετικά Άρθρα