“Ήταν επιχείρηση 20 ημερών” λέει η ιδιοκτήτρια της καφετέριας που καταστράφηκε από έκρηξη (vid)

 “Ήταν επιχείρηση 20 ημερών” λέει η ιδιοκτήτρια της καφετέριας που καταστράφηκε από έκρηξη (vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, άγνωστοι τοποθέτησαν, πιθανότατα, δυναμίτη στην καφετέρια, επί της λεωφόρου Ηρακλείου, τα εγκαίνια της οποίας είχαν γίνει πρόσφατα. Σημειώνεται, ότι στο σημείο που έγινε η έκρηξη άνοιξε κρατήρας.

Η καφετέρια καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ παράλληλα ζημιές προκλήθηκαν σε διαμέρισμα που βρίσκεται από πάνω, σε άλλα τρία κτίρια, καθώς και σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα. 

Στο σημείο έσπευσε, μεταξύ άλλων, και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που αναζητεί στοιχεία για την έκρηξη.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος ανέφερε στο OPEN ότι δεν υπήρχε κάτι από την πλευρά τους το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει την έκρηξη και εξήγησε ότι πρόκειται για μία επιχείρηση που ξεκίνησε πριν από 20 ημέρες από αθλητές που αποφάσισαν να κάνουν μία επένδυση.

Επιχειρηματίας της περιοχής που μίλησε στον σταθμό, δήλωσε ότι υπέστη σοκ την ώρα της έκρηξης. Μάλιστα η ίδια η οποία βρισκόταν μέσα στο περίπτερό της εξήγησε ότι τα προϊόντα έπεσαν από τα ράφια από τον κρότο που προκλήθηκε.

Συμπλήρωσε, δε, ότι από την έκρηξη έσπασαν τζάμια στο κτίριο, ενώ υπήρχε έντονος καπνός. Μάλιστα σημείωσε ότι παρατήρησε μία περίεργη και έντονη μυρωδιά που δεν παρέπεμπε μόνο σε κάτι καμένο.

Σχετικά Άρθρα