Τέμπη: Κρίσιμες ώρες για τον 22χρονο Γεράσιμο – Συνεχίζει να δίνει μάχη στη ΜΕΘ

 Τέμπη: Κρίσιμες ώρες για τον 22χρονο Γεράσιμο – Συνεχίζει να δίνει μάχη στη ΜΕΘ

Δύσκολες ώρες περνά στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, ο 22χρονος Βολιώτης φοιτητής στο ΑΠΘ, Γεράσιμος Ιάσονας Γεωργιάδης.

Από τη μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, ο 22χρονος Γεράσιμος εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και για το λόγο αυτό, γλύτωσε την έκρηξη και τη φωτιά που ακολούθησε.

Ωστόσο, η πρόσκρουση στο έδαφος του προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, για τα οποία οι γιατροί τον έχουν υποβάλει μέχρι σήμερα σε δύο χειρουργεία. Στο πλευρό του εδώ και 13 ημέρες βρίσκονται οι γονείς και οι συγγενείς του.

Ο θείος του νεαρού Γεράσιμου Ιάσονα, τονίζει πώς δυστυχώς δεν υπάρχει θετική εξέλιξη στην υγεία του νεαρού αγοριού και ευχαριστεί τους εκατοντάδες ανθρώπους που εκφράζουν τη συμπαράστασή τους με κάθε τρόπο στους οικείους του νεαρού φοιτητή.

«Δυστυχώς δεν έχουμε κάτι νεότερο από εξέλιξη της πορείας του Γεράσιμου. Η κατάσταση του παραμένει σταθερά κρίσιμη και δεν έχει διαφύγει ακόμα τον κίνδυνο. Ελπίζουμε να έχουμε σύντομα κάτι ευχάριστο για να σας το ανακοινώσουμε. Προς το παρόν μεταφέρετε παρακαλώ τις ευχαριστίες της οικογένειας για το κύμα συμπαράστασης που δεχόμαστε από κάθε γωνιά της γης. Ευχαριστούμε κι εσάς για το ενδιαφέρον», σημειώνει θείος του Γεράσιμου.

Και πράγματι. Ενδεικτικό του κύματος αγάπης και συμπαράστασης στον νεαρό φοιτητή που δίνει μάχη για τη ζωή του είναι τα δεκάδες μηνύματα που δέχεται στο λογαριασμό του στο facebook με ευχές να καταφέρει να βγει υγιής από αυτή τη δύσκολη μάχη.

Σχετικά Άρθρα