Τζαβάρας: “Παρανόμως προσελήφθη ο σταθμάρχης, κάποιος έχει ποινικές ευθύνες”

 Τζαβάρας: “Παρανόμως προσελήφθη ο σταθμάρχης, κάποιος έχει ποινικές ευθύνες”

«Ο σταθμάρχης παρανόμως προσελήφθη. Και το υπογραμμίζω αυτό» δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τζαβάρας θέλοντας να επιμείνει και να δώσει έμφαση στην θέση του, ότι δεν ισχύει αυτό που η κυβέρνηση προβάλει ότι η πρόσληψή του έγινε σύμφωνα με τον Κανονισμό του ΟΣΕ για τις μετατάξεις.

Συνεχίζοντας, ο βουλευτής της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι όποιος έκανε την «παράνομη» πρόσληψη εμπλέκεται στην υπόθεση και «ποινικά».
Ο γαλάζιος βουλευτής εξήγησε μιλώντας στο κανάλι «αρτ» την υπάρχουσα νομοθεσία τονίζοντας ότι αυτή «προβλέπει και επιβάλλει να τηρούνται ουσιαστικά και τυπικά προσόντα τα οποία έχει καθορίσει ο ΟΣΕ στην προκειμένη περίπτωση για να γίνει η πρόσληψη του μετατασσόμενου», υπογραμμίζοντας ότι δεν τα τηρούσε ο συγκεκριμένος σταθμάρχης.

«Το 48ο έτος της ηλικίας που αναφέρεται ρητά και το δεύτερο που είναι και τυπικό ήταν η γνώση της αγγλικής γλώσσας. Αυτά δεν υπήρχαν. Γιατί λοιπόν προσελήφθη;», διερωτήθηκε ο Κώστας Τζαβάρας. «Πρέπει κάποιος να απαντήσει» σημείωσε ο Κώστας Τζαβάρας.

«Η ομολογία ότι έγινε παρανομία, τον εμπλέκει μέσα στην ομάδα των προσώπων που είναι και ποινικά υπεύθυνα για το αποτέλεσμα που επήλθε με αυτό τον τραγικό τρόπο» ανέφερε καταληκτικά ο γαλάζιος βουλευτής.