Αποκάλυψη: Μόλις 4 μέρες πριν την τραγωδία είχε αναλάβει καθήκοντα ο σταθμάρχης στην Λάρισα- Ήταν “ρουσφέτι” βουλευτή- Δεν υπήρχε δεύτερος λόγω έλλειψης προσωπικού

 Αποκάλυψη: Μόλις 4 μέρες πριν την τραγωδία είχε αναλάβει καθήκοντα ο σταθμάρχης στην Λάρισα- Ήταν “ρουσφέτι” βουλευτή- Δεν υπήρχε δεύτερος λόγω έλλειψης προσωπικού

Τέσσερις μέρες πριν την ανείπωτη τραγωδία είχε πιάσει δουλειά στον σταθμό της Λάρισας (τον δεύτερο μεγαλύτερο της χώρας) ο υπό δίωξη σταθμάρχης που, σύμφωνα με καταγγελίες του Αλέξη Κούγια και άλλων, ήταν πολιτικό ρουσφέτι βουλευτή της περιοχής!

Πρόκειται για μία νέα αποκάλυψη που σοκάρει και αποδεικνύει την πλήρη διάλυση του συστήματος των σιδηροδρόμων στην Ελλάδα αλλά και επιβεβαιώνει τις καταγγελίες και προειδοποιήσεις των εργαζομένων στους σιδηροδρόμους για τρομακτικές ελλείψεις σε προσωπικό.

Ο σταθμάρχης είχε λάβει την πιστοποίησή του (μετά από ολιγόμηνη εκπαίδευση) στα τέλη Ιανουαρίου -προηγουμένως ήταν μετακλητός στο υπουργείο Παιδείας και προ δεκαετίας εργαζόταν στον ΟΣΕ ως αχθοφόρος), και “εκπαιδεύτηκε” για τρεις μέρες στον μικρό σταθμό της Καλαμπάκας. Μετακινήθηκε στον σταθμό της Λάρισας, έναν σταθμό τεραστίου φόρτου, πριν τέσσερις μέρες και ανέλαβε καθήκοντα, κατόπιν παρέμβασης βουλευτή και με σκοπό να λαμβάνει υψηλότερη αμοιβή (υπερωρίες κ.ά) και να βελτιώσει τις συνταξιμες αποδοχές του.

Την πληροφορία επιβεβαιώνει, σύμφωνα με πληροφορίες του Realfm, πρόσωπο πολύ κοντά στον κατηγορούμενο- πιθανότατα ο δικηγόρος του. Παρότι εργαζόταν μόνο τέσσερις μέρες και ήταν άπειρος για μία τέτοια θέση, η διοίκηση της εταιρείας δεν είχε μεριμνήσει να τοποθετήσει και δεύτερο σταθμάρχη (όπως θα έπρεπε να συμβαίνει λόγω πρωτοκόλλου ασφαλείας) διότι υπάρχουν ελλείψεις προσωπικού.

Σχετικά Άρθρα