Βαγγέλης Μπαταρλής: Ποιος είναι ο αστυνομικός με τη viral ανάρτηση πριν από τις διαδηλώσεις της 8ης Μαρτίου για τα Τέμπη (vid)

 Βαγγέλης Μπαταρλής: Ποιος είναι ο αστυνομικός με τη viral ανάρτηση πριν από τις διαδηλώσεις της 8ης Μαρτίου για τα Τέμπη (vid)

Περισσότερες από 2 εκατομμύρια προβολές έχει το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok ο αστυνομικός, Βαγγέλης Μπαταρλής, ανήμερα της τεράστιας πορείας διαμαρτυρίας για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Όπως θα δεις στο απόσπασμα, δήλωσε τη στήριξή του, όσο και των συναδέλφων του, καθώς λέει πως είναι 1000% με όσους διαδηλώνουν για την τραγωδία στα Τέμπη, ενώ ανέφερε πως η αστυνομία ανέμενε πολύ κόσμο -όπως και έγινε- αφού η συμμετοχή ήταν τεράστια.

«Εμείς, να ξέρετε, είμαστε 1000% μαζί σας, μακάρι και εμείς, σαν ένστολοι, να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο, αλλά, δυστυχώς, δεν μας επιτρέπεται αυτό το πράγμα. Είναι αντισυνταγματικό, δεν επιτρέπεται. Το ότι δεν επιτρέπεται να κάνουμε κάτι αντίστοιχο, δεν σημαίνει ότι πάει να πει ότι είμαστε απέναντί σας», είπε χαρακτηριστικά κι έκανε έκκληση για ειρηνική διαδήλωση: «Το να διαδηλώσετε στην πορεία ειρηνικά είναι ότι καλύτερο για εμένα και μπράβο σας που θα το κάνετε και πρέπει να το κάνετε για τα παιδιά που χάθηκαν, γιατί πραγματικά χάθηκαν άδικα. Το να βγείτε έξω, να κάψετε πράγματα ή να δείρετε αστυνομικούς, δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να απαλύνει τον πόνο των ψυχών που χάθηκαν. Μακάρι να πάνε όλα καλά».

Το βίντεο μετρά κοντά στις 240.000 likes, ενώ τα σχόλια ξεπερνούν τις 6.000!

@vaggelisbatarlis #policia #police #policeofficer #greece🇬🇷 #fy #fypシ ♬ πρωτότυπος ήχος – BATARLIS

Σχετικά Άρθρα