Τέμπη: Ποια είναι τα τρία νέα πρόσωπα που επωμίζονται ευθύνες

 Τέμπη: Ποια είναι τα τρία νέα πρόσωπα που επωμίζονται ευθύνες

Νέα στοιχεία για τις παραλείψεις το βράδυ του δυστυχήματος στα Τέμπη έρχονται σταδιακά στο φως της δημοσιότητας – Τρία νέα πρόσωπα στο «μικροσκόπιο» των Αρχών.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις και τα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, που έχει βυθίσει στη θλίψη. Εξηγήσεις ως κατηγορούμενοι για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη αναμένεται να δώσουν τρία νέα πρόσωπα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δικαστικές Αρχές επιχειρούν να ξετυλίξουν το κουβάρι των ευθυνών για τη μοιραία σύγκρουση, με την έρευνα να αποκαλύπτει νέα πρόσωπα που ενδεχομένως να φέρουν μερίδιο της ευθύνης.

Τα τρία αυτά πρόσωπα είναι:

Ο έμπειρος σταθμάρχης, που με βάση την απολογία του 59χρονου κατηγορούμενου, έφυγε από το σταθμαρχείο της Λάρισας στις 22:20.
Ο εφεδρικός σταθμάρχης, που φέρεται να έφυγε δέκα λεπτά νωρίτερα, στις 22:10.
Ο επιθεωρητής του ΟΣΕ, που ήταν υπεύθυνος για την έκδοση των βαρδιών.

Κατά πληροφορίες, θεωρείται θέμα χρόνου να κληθούν οι άνθρωποι αυτοί να δώσουν εξηγήσεις ενώ, όπως έγινε γνωστό, σε βάρος τους έχει ήδη ασκηθεί δίωξη για το κακούργημα της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών και τα πλημμελήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και των σωματικών βλαβών κατά συρροή.

Σχετικά Άρθρα