Λοβέρδος: “Οι προσλήψεις εδώ και δεκαετίες, ήταν κομματικά ρουσφέτια”

 Λοβέρδος: “Οι προσλήψεις εδώ και δεκαετίες, ήταν κομματικά ρουσφέτια”

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (9/3) στο MEGA, ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος παραδέχθηκε ότι ο σταθμάρχης που συνελήφθη αμέσως μετά την τραγωδία ήταν κομματικό ρουσφέτι, όπως και ο επόπτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο σταθμάρχης κατέθεσε αίτηση μετάταξης στον ΟΣΕ τον Απρίλιο του 2022, επέστρεψε ως σταθμάρχης τον Ιούνιο του ίδιου έτους και ξεκίνησε την εκπαίδευση τον Αύγουστο.

«Όλοι αυτοί για τους οποίους μιλάμε, ο σταθμάρχης, ο επόπτης, όλοι αυτοί, είναι κομματικά ρουσφέτια. Όλοι!», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.

  • Γ. Λοβέρδος: Ο ΟΣΕ συνοψίζει όλη την κακοδαιμονία του ελληνικού κράτους
  • Α. Βούλγαρη: Όλη τη σαπίλα συνοψίζει.
  • Γ. Λοβέρδος: Ναι ακριβώς. Οι πελατειακές σχέσεις, τα κομματικά ρουσφέτια. Όλοι αυτοί για τους οποίους μιλάμε, ο σταθμάρχης, ο επόπτης, όλοι αυτοί, είναι κομματικά ρουσφέτια. Όλοι!

Δείτε το απόσπασμα:

«Οι προσλήψεις στο παρελθόν, εδώ και δεκαετίες, ήταν κομματικά ρουσφέτια»

Μετά τα παραπάνω, ο κ. Λοβέρδος έκανε μία ανάρτησή στο Twitter, ανασκευάζοντας επί της ουσίας τα όσα είπε περί κομματικών ρουσφετιών.

«Επιτέλους μπροστά στην ανείπωτη τραγωδία πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι. Οχι άλλη τυμβωρυχία. Οι προσλήψεις στο παρελθόν, εδώ και δεκαετίες, ήταν κομματικά ρουσφέτια. Οχι πλεον με το ΑΣΕΠ. Αυτό είπα. Κι ήταν σαφές. Ας σταματήσει η μικροκομματική σπέκουλα!», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

Σχετικά Άρθρα