Αντώναρος: “Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να συμπεριφέρεται σαν να είναι επικεφαλής της έρευνας”

 Αντώναρος: “Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να συμπεριφέρεται σαν να είναι επικεφαλής της έρευνας”

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις εξελίξεις μετά την τραγωδία στα Τέμπη από τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο, Ευάγγελο Αντώναρο.

«Ο πρωθυπουργός ουσιαστικά υπαγόρευσε την πεποίθηση του στον κ. Ντογιάκο και αυτό που ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έπρεπε να κάνει είναι να την επιστρέψει στον αποστολέα γιατί ο πρωθυπουργός είναι ελεγχόμενος, όχι ο ελέγχων, επιπλέον ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να συμπεριφέρεται σαν να είναι επικεφαλής της έρευνας». 

Σφοδρή επίθεση από τον Ευάγγελο Αντώναρο στην κυβέρνηση και το εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με δηλώσεις του στο “Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4” και με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Μιλώντας στον Απόστολο Λυκεσά ο κ. Αντώναρος  σημειώνει ότι η σημερινή κινητοποίηση «είναι απαραίτητη, καλοδεχούμενη και έκφραση της οργής και της αγανάκτησης του κόσμου» καθώς «το πένθος δεν έχει φύγει ακόμη και είναι προσβλητικές οι προσπάθειες της κυβέρνησης να αποποιηθεί τις ευθύνες της». 

Όπως σημειώνει ο κ. Αντώναρος «είναι απαράδεκτη η επιστολή Μητσοτάκη στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αλλά και η γραπτή ‘συγγνώμη’ του πρωθυπουργού που δεν είχε το σθένος να εμφανισθεί με το πρόσωπό του».

Σχετικά Άρθρα