Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι- Περί Πολάκη και Άδωνη…

 Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι- Περί Πολάκη και Άδωνη…

Ο γράφων, όπως και πάρα πολλοί άλλοι, καταγγείλαμε την απαράδεκτη τακτική του Παύλου Πολάκη (στοχοποίηση…) να αναρτά φωτογραφίες δημοσιογράφων, επιτιθέμενος εναντίον τους επειδή, όπως κρίνει, γράφουν και ομιλούν υπέρ της κυβέρνησης και με αναφορές στην “λίστα Πέτσα” και στο “βαθύ κράτος”.

Επ΄ αυτού κινητοποιήθηκαν η ΕΣΗΕΑ, ενώσεις δικαστών, όλα τα κόμματα και φυσικά η κυβέρνηση, προκαλώντας την γνωστή αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα και την παραπομπή του με το ερώτημα της αποπομπής του από το ψηφοδέλτιο Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης ζήλεψε, προφανώς, την δόξα Πολάκη και επιτίθεται, με την σειρά του, κατά δημοσιογράφων, εξ αφορμής (;) της κριτικής που άσκησαν πολλοί στα social media σε όσα είπαν ο Άρης Πορτοσάλτε, ο Παύλος Τσίμας και ο Βασίλης Χιώτης σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών, με αναφορές σε …Επιμηθείς, “θυσίες” και συμψηφισμούς με το Μάτι.

Ο υπουργός Ανάπτυξης άφησε αιχμές ή και επιτέθηκε ευθέως κατά του Αντώνη Κανάκη (Ράδιο Αρβύλα) και της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega Ράνιας Τζίμα.

Τα του Πολάκη, αναμφίβολα, στοχοποίηση. Και ορθώς καταγγέλθηκε. Τα του Αδώνιδος; Τι συνιστούν; Κριτική και άποψη, ή στοχοποίηση; Για να τα λέμε όλα…

Σχετικά Άρθρα