Και η Ράνια Τζίμα του Mega στο στόχαστρο του Άδωνη- “Στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ και την αποθεώνουν, ενώ λοιδορούν Πορτοσάλτε, Χιώτη και Πρετεντέρη”

 Και η Ράνια Τζίμα του Mega στο στόχαστρο του Άδωνη- “Στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ και την αποθεώνουν, ενώ λοιδορούν Πορτοσάλτε, Χιώτη και Πρετεντέρη”

Ενώ πυκνώνουν οι αντιδράσεις για ορισμένους δημοσιογράφους που επιχειρούν να αποδώσουν μόνο σε “διαχρονικές ευθύνες” τα αίτια της τραγωδίας των Τεμπών και μιλούν ακόμα και για “θυσίες”, ο Άδωνις Γεωργιάδης στοχοποιεί τη Ράνια Τζίμα, θεωρώντας ότι επιτίθεται στην κυβέρνηση και μάλλον ότι στηρίζει και τον… ΣΥΡΙΖΑ!

Προηγουμένως ο υπουργός είχε υπερασπιστεί τον Άρη Πορτοσάλτε και έσπευσε ως συνήγορός του έναντι της σκληρής κριτικής από τον Αντώνη Κανάκη και το Ράδιο Αρβύλα.

«Και για να σας το κάνω και λίγο πιο ξεκάθαρο πώς κτίζουν την ιδεολογική τους ηγεμονία, αποθεώνουν σήμερα εδώ την κα Ράνια Τζίμα πχ, επειδή επιτίθεται στην Κυβέρνηση, αλλά λοιδορούν όποιον συνάδελφο της έχει αντίθετη με την δική τους άποψη. Έτσι οι Άρης Πορτοσάλτε, ο Βασίλης Χιώτης ή ο Γιάννης Πρετεντέρης ή η Κατερίνα Παναγοπούλου είναι όχι αντικειμενικοί και τους βρίζουν εδώ και παντού αλλά αν κάποιος δημοσιογράφος στηρίζει Σύριζα και τολμήσεις να το πεις, τότε είναι ντροπή σου που δεν σέβεσαι την «δημοσιογραφική» τους ιδιότητα. Και εμείς πρέπει να το δεχόμαστε», έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων στον λογαριασμό του στο Twitter, επιχειρώντας να βάλει στην ίδια ζυγαριά την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega με τους Άρη Πορτοσάλτε, Βασίλη Χιώτη, Γιάννη Πρετεντέρη και Κατερίνα Παναγοπούλου.

Σχετικά Άρθρα