“Μού έφαγαν το παιδί” – Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Ιφιγένειας

 “Μού έφαγαν το παιδί” – Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Ιφιγένειας

Ράγισαν καρδιές τα λόγια του πατέρα της Ιφιγένειας Μήτσκα, η οποία ήταν ένα από τα 57 θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη.

Το πρωί της Τρίτης, ο πατέρας της 23χρονης κοπέλας, Σωτήρης Μήτσκας, μίλησε στον Ant1 για πρώτη φορά και ζήτησε να σταματήσουν να ενοχλούν οι δημοσιογράφοι τον σύντροφό της, ο οποίος βρισκόταν μαζί της στο τρένο αλλά σώθηκε.

«Πέρασαν οι ώρες και οι μέρες και είμαι καλύτερα. Η μητέρα της έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα και η άλλη κόρη μου που είναι λεχώνα. Το διαχειρίζονται» είπε αρχικά ο πατέρας της Ιφιγένειας και συνέχισε: «Δεν έχει έρθει κανένας για βοήθεια. Ούτε ψυχολόγος. Ούτε τίποτα, κανένας. Οι μόνοι που μας βοήθησαν και τους ευχαριστούμε πολύ, ήταν κάποιες κυρίες ψυχολόγοι, όταν πήγαμε να παραλάβουμε τη σορό».

«Άκουσα πολλά, άλλα αλήθεια, άλλα ψέματα. Προσπαθώ να τα ξεκαθαρίσω. Σίγουρα έφταιξαν οι άνθρωποι. Το ανθρώπινο λάθος όμως αποδείχτηκε ότι μπορούσε να διορθωθεί. Δεν έχω κινητό, δεν ήθελα να μιλάω και με κανέναν, εμένα προσωπικά δεν με ζήτησε κανείς να μου πει κάτι» είπε στη συνέχεια.

Όπως εξομολογήθηκε, η κόρη του πήρε το πτυχίο της στις αρχές Δεκεμβρίου και είχε μόνο όνειρα στη ζωή της.

Όσον αφορά στον σύντροφο της Ιφιγένειας, ο πατέρας της είπε ότι τραβάει τον δικό του Γολγοθά και έκανε έκκληση να μην ενοχλούν την οικογένειά του. «Το κορίτσι μου πάει… Τώρα τι άλλο να σας πω… Μην ενοχλείτε την άλλη οικογένεια. Ό,τι βλέπετε στη φωτογραφία, αυτό ήταν η Ιφιγένεια. Μου έφαγαν το παιδί μαζί με όλα τα άλλα. Μην αποποιηθεί κανένας την ευθύνη» δήλωσε ο Σωτήρης Μήτσκας.

Σχετικά Άρθρα