Θρήνος στις κηδείες του Νικήτα και της Κέλλυς που ταξίδεψαν για να κάνουν έκπληξη στους δικούς τους – “Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο”

 Θρήνος στις κηδείες του Νικήτα και της Κέλλυς  που ταξίδεψαν για να κάνουν έκπληξη στους δικούς τους – “Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο”

Ο επίλογος της τραγωδίας για δύο νέους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στην πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη, γράφτηκε στην Καλαμαριά.

Τον 23χρονο πυροσβέστη, Νικήτα Καραθεοδώρου, και την 23χρονη σύντροφό του, Κέλλυ Πορφυρίδου, φοιτήτρια στη Θεολογική του ΑΠΘ.

Η εξόδιος ακολουθία για το νεαρό ζευγάρι που βρήκε τραγικό θάνατο στα Τέμπη τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος στην Καλαμαριά.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 23χρονου πυροσβέστη, Νικήτα Καραθεοδώρου, και της 23χρονης φίλης του, Κέλλυς Πορφυρίδου, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν τα παιδιά τους…

Όπως ανέφερε το thestigval.gr, με δάκρυα στα μάτια και ένα τεράστιο γιατί να πλανάται στα πρόσωπά τους συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν τον Νικήτα και την Κέλλυ, οι οποίοι επέβαιναν στη μοιραία αμαξοστοιχία της τραγωδίας των Τεμπών.

Σε κλίμα βουβό, πλήθος κόσμου με λευκά λουλούδια είπαν το τελευταίο αντίο στα δύο νέα παιδιά που τόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους.

Οι σοροί των δυο άτυχων νέων έφτασαν σχεδόν μαζί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος στην Καλαμαριά.

Το φέρετρο του 23χρονου ήταν καλυμμένο με την ελληνική σημαία. Η μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος παιάνιζε πένθιμα εμβατήρια.

Στην κηδεία το «παρών» έδωσαν στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και συνάδελφοι του Νικήτα. Μάλιστα έφεραν στην κηδεία το κόκκινο σακίδιο που είχε στην υπηρεσία του ο άτυχος 23χρονος, προκειμένου να τον τιμήσουν.

Ο Νικήτας Καραθεοδώρου και η Κέλλυ Πορφυρίδου επέβαιναν στη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με την εμπορική στα Τέμπη. Βρίσκονταν στο βαγόνι του εστιατορίου τη στιγμή που έγινε η φονική σύγκρουση.

Όπως έγινε γνωστό, οι δυο τους ανυπομονούσαν να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να κάνουν έκπληξη στους γονείς τους. Δεν πρόλαβαν όμως, αφού ο χάρος είχε στήσει καρτέρι στα Τέμπη.

Σχετικά Άρθρα