Τέμπη: Θρήνος στην κηδεία του αστυνομικού και του 15χρονου γιου του στο Κορδελιό

 Τέμπη: Θρήνος στην κηδεία του αστυνομικού και του 15χρονου γιου του στο Κορδελιό

Συγγενείς, φίλοι, αλλά και πάρα πολλοί μαθητές, ανάμεσά τους συμμαθητές του Παναγιώτη, έδωσαν το παρών στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Κορδελιό, όπου νωρίτερα τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία, με την ταφή να πραγματοποιείται στη συνέχεια στα κοιμητήρια του Ευόσμου.

Κατατέθηκαν επίσης στεφάνια στην μνήμη των δύο αδικοχαμένων ανθρώπων, από φίλους, συγγενείς και συναδέλφους του 54χρονου αστυνομικού.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 54χρονος Βαγγέλης Μπουρνάζης και ο 15χρονος γιος του Παναγιώτης είναι δύο από τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη, που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/2).

Από την πλευρά του, ο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας, Θανάσης Κοκονάς, δήλωσε στο thesstoday.gr: «Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του μαθητή που έχασε την ζωή του, αλλά και όλων των θυμάτων. Πρέπει εδώ και τώρα να υπάρξουν ειδικοί ψυχολόγοι μέσα στο σχολείο του μαθητή, για να βοηθήσουν τους εκπαιδευτικούς και τους συμμαθητές τους να βρεθούν την επόμενη μέρα ξανά στο σχολείο. Θέλουμε να μην μείνει κανένα ερώτημα αναπάντητο για αυτό το έγκλημα που έγινε στα Τέμπη, τα παιδιά μας θέλουμε να μεταφέρονται με ασφάλεια σε εκδρομές τους».

Σύμφωνα με το Thestival.gr, ο 54χρονος είχε φύγει από την Αστυνομία πριν από περίπου έναν χρόνο. Ήθελε να ξεκουραστεί και να αφοσιωθεί στην ανατροφή του ανήλικου γιου του. Επέστρεφαν από ταξίδι στην Αθήνα. Είχε καημό να δει την εγγονή του, την τριών μηνών κόρη του μεγάλου του γιου.

Στον γυρισμό, έκλεισε κουκέτα μαζί με τον γιο του. Τα τρία του παιδιά ήταν όλη του η ζωή, καθώς πριν από δύο χρόνια είχε χάσει τη γυναίκα του από καρκίνο. Του είχε στοιχίσει πολύ η απώλεια, αλλά κατάφερε και στάθηκε ξανά στα πόδια του, παίρνοντας δύναμη από τα παιδιά του.

Ο Βαγγέλης Μπουρνάζης υπηρετούσε στην Τροχαία Λητής. Άνθρωποι που τον γνώριζαν, μιλούν για έναν υποδειγματικό αστυνομικό και έναν άξιο οικογενειάρχη. Περιγράφουν με τα πιο θερμά λόγια τον αγώνα που έδωσε στο πλευρό της συζύγου του. Θαυμάζουν το πόσο περήφανος ήταν για τα παιδιά του και με πόση αγάπη τα μεγάλωσε.

Παράλληλα, ο άλλος γιος του 54χρονου ξέσπασε την Πέμπτη (2/3) μπροστά στις κάμερες έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, περιμένοντας να μάθει νέα για τους δικούς του ανθρώπους. «Ο αδερφός μου είναι 15 χρoνων, το καταλαβαίνετε αυτό; Είχε όλη τη ζωή μπροστά του. Και κανείς δεν κάνει τίποτα γι’ αυτό».

«”Άμα χρειαστεί να κάνετε κάτι, θα σας πάρουμε τηλέφωνο πίσω κύριε”. Τέσσερις φορές καταγράψανε το όνομά μου και κανείς δεν έχει πάρει ακόμη τηλέφωνο», είχε δηλώσει ο Δημήτρης Μπουρνάζης, ο οποίος περίμενε μια ενημέρωση για το εάν ο πατέρας του και ο μικρότερος αδερφός του βρίσκονται ή όχι εν ζωή.

Σχετικά Άρθρα