Τέμπη: Πόνος και οργή στο τελευταίο “αντίο” στον 21χρονο φοιτητή Αναστάσιο Κουτσόπουλο στην Καρδίτσα

 Τέμπη: Πόνος και οργή στο τελευταίο “αντίο” στον  21χρονο φοιτητή Αναστάσιο  Κουτσόπουλο στην Καρδίτσα

Η Καρδίτσα αποχαιρέτησε το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωντσαντίνου και Ελένης, με ανείπωτη θλίψη, τον 21 ετών φοιτητή Αναστάσιο Κουτσόπουλο, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Εκατοντάδες μαθητές με βουρκωμένα μάτια και ένα λουλούδι στο χέρι, καθώς τα μαθήματα στα σχολεία είχαν λήξει στις 12:00, είπαν το τελευταίο «αντίο» στον φοιτητή που σπούδαζε στο Τμήμα Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Μαμά θα αργήσω κοιμήσου…», φέρεται να είναι το τελευταίο μήνυμα προς τη μητέρα του επειδή είχε καθυστερήσει να ξεκινήσει η αμαξοστοιχία με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι συγγενείς του. Την εξόδιο ακολουθία τέλεσε ο μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων Τιμόθεος. Το δημοτικό συμβούλιο Σοφάδων, με αφορμή τον θάνατο του Αναστάσιου Κουτσόπουλου στο πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, συνήλθε σήμερα σε κατεπείγουσα διά περιφοράς συνεδρίαση και ομόφωνα ενέκρινε ψήφισμα.

Ο δήμαρχος Σοφάδων και το δημοτικό συμβούλιο, μεταξύ άλλων, εκφράζουν «τη βαθιά θλίψη και οδύνη και τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του συνδημότη μας Αναστάσιου Κουτσόπουλου, που τόσο ξαφνικά και άδικα έφυγε από κοντά μας στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη». Παράλληλα, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στους συγγενείς όλων των θυμάτων.

Σχετικά Άρθρα