Κούγιας: “Η θέση του σταθμάρχη της Λάρισας ήταν πάντα αποτέλεσμα κομματικών επιλογών”

 Κούγιας: “Η θέση του σταθμάρχη της Λάρισας ήταν πάντα αποτέλεσμα κομματικών επιλογών”

Στο MEGA μίλησε ο Αλέξης Κούγιας για την τραγωδία των Τεμπών.

Ο γνωστός ποινικολόγος εκπροσωπεί 13 οικογένειες θυμάτων και τραυματιών. Ο ίδιος δήλωσε συντετριμμένος για την εθνική τραγωδία κι έκανε λόγο για ένα δύσκολο έργο.

«Είναι πολύ βαρύ το έργο. Τι να τους πω; Τι να συζητήσεις μαζί τους; Μόνο οι ίδιοι μπορούν να μιλήσουν. Δεν είναι μία συνηθισμένη υπόθεση, είναι μία εθνική τραγωδία. Είναι το ατυχές απαύγασμα μίας επίλογης ανθρώπων, οι οποίοι για να έχουν ασφάλεια επιβίωσης επεδίωξαν να γίνουν στελέχη του Δημοσίου και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το πόσο πιο γρήγορα θα πάρει σύνταξη».

Ακόμη, συμπλήρωσε πως οι πολιτικοί θα πρέπει να μην προσπαθήσουν να αποκομίσουν οφέλη από την εθνική τραγωδία.

Μετά την αποκάλυψη που έκανε στο MEGA ο Αλέξης Κούγιας για την ύπαρξη δεύτερου ατόμου που θα έπρεπε να υπάρχει στη βάρδια εκείνο το μοιραίο βράδυ, ο ποινικολόγος έκανε άλλη μία αποκάλυψη που αφορά τη θέση του σταθμάρχη.

«Έλαβα μία πληροφορία ότι κάποιος συγκεκριμένος πολιτικός έχει σχέση και η θέση του σταθμάρχη της Λάρισας ήταν πάντα αποτέλεσμα κομματικών επιλογών», δήλωσε.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο MEGA o Αλέξης Κούγιας, την Τρίτη πρόκειται να λάβει αντίγραφο της δικογραφίας και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Σχετικά Άρθρα