Τέμπη: Συγκλονιστικές στιγμές στην κηδεία της Αθηνάς στην Κατερίνη – “Είναι άδικο” φώναζε η μητέρα της

 Τέμπη: Συγκλονιστικές στιγμές στην κηδεία της Αθηνάς στην Κατερίνη – “Είναι άδικο” φώναζε η μητέρα της

Θρήνος και οδύνη στην πρώτη κηδεία θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών. Στον Ιερό Ναό Αγίας Αννας στην Κατερίνη τελείται η κηδείας της 34χρονης Αθηνάς Κατσάρα η οποία ταξίδευε με το τρένο μαζί με τον σύζυγό της.

Η σορός της έφτασε νωρίς το μεσημέρι στην εκκλησία μέσα σε λευκό σφραγισμένο φέρετρο.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της που με κλάματα φώναζε «είναι άδικο».

Στην εκκλησία βρίσκονται επίσης και άνθρωποι του Ερυθρού Σταυρού, τους οποίους ζήτησε η οικογένεια, προκειμένου να βοηθήσουν σε κάποιον τυχόν έκτακτο περιστατικό.

Ο άνδρας της σώθηκε κατά τύχη, επειδή τη στιγμή της σύγκρουσης είχε σηκωθεί να πάει στην τουαλέτα και νοσηλεύεται τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Λάρισας. Σύμφωνα με το voria.gr, δευτερόλεπτα πριν το μοιραίο, ο Νίκος σηκώθηκε από το κάθισμά του, δίπλα στην Αθηνά, για να πάει τουαλέτα σε άλλο βαγόνι, πιο πίσω στον συρμό. Η σύγκρουση τον βρήκε όρθιο, ενώ βάδιζε σε άλλο βαγόνι. Έσπασε δύο πλευρά και το ισχίο του.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στην Κατερίνη και είχε παντρευτεί το 2019. Εχουν ένα παιδί 2 ετών. Επαγγελματικά είχαν εργαστεί σε αρκετά μπαρ της πόλης.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο επέλεξαν να αφήσουν το δύο χρονών αγοράκι τους, τον μικρό Χρήστο, στην Κατερίνη και να ταξιδέψουν στην Αθήνα για το τριήμερο. Όμως, η μοίρα είχε άλλα σχέδια για το ζευγάρι που επέστρεφε με το μοιραίο τρένο. 

Η Αθηνά ήταν αδελφή του ποδοσφαιριστή του ΣΦΚ Πιερικός, Βασίλη Κατσάρα. Μέχρι νωρίς χθες  το απόγευμα ο αδελφός της αναζητούσε πληροφορίες για την τύχη της.

Ο ίδιος ανακοίνωσε την απώλεια της αγαπημένης του αδελφής με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.«Η αδερφούλα μου δεν είναι πια κοντά μας…» έγραψε συγκλονισμένος ο νεαρός αθλητής.  

Σχετικά Άρθρα