Τέμπη: Σα να μην έγινε τίποτα, η Hellenic Train συνεχίζει να εκδίδει εισιτήρια (εικόνες)

 Τέμπη: Σα να μην έγινε τίποτα, η Hellenic Train συνεχίζει να εκδίδει εισιτήρια (εικόνες)

Νέα αποκάλυψη ήρθε στο φως με φωτογραφίες ντοκουμέντο από το Debater.gr που δείχνουν ότι η Hellenic Train σαν να μην συνέβη τίποτα συνεχίζει να «κόβει» κανονικά εισιτήρια.

Η Ελλάδα έχει βυθιστεί στο πένθος αλλά αυτό δε φαίνεται να «πτοεί» τη Hellenic Train η οποία συνεχίζει και «κόβει» κανονικά εισιτήρια για τα δρομολόγια αντί για να μην εκδόσει κάποιο εισιτήριο μέχρι να λυθούν όλα τα προβλήματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Παρά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και ενώ αρχικά υπήρχε η αίσθηση πως η επίσημη ιστοσελίδα δε λειτουργεί, τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς όπως βλέπετε στις φωτογραφίες όποιος θέλει μπορεί να μπει κανονικά και να βγάλει ένα εισιτήριο ακόμα και για τη μοιραία αμαξοστοιχία που στέρησε τη ζωή από πολλούς ανθρώπους.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα debater μπήκε στην σελίδα της Hellenic Train και προχώρησε τις διαδικασίες για να κλείσει εισιτήριο στο 1ο βαγόνι το Σάββατο (4/3), βλέποντας παράλληλα πως υπάρχουν ήδη κάποιες θέσεις που είναι κλεισμένες.

Για την Παρασκευή (3/3) πάντως δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια καθώς έχει ανακοινωθεί 24ωρή απεργία από τους εργαζόμενους για την τραγωδία στα Τέμπη.

“Εξαφάνισαν” την μοιραία διαδρομή

Απορία προκαλεί το γεγονός πως η Hellenic Train φαίνεται να διέγραψε το μοιραίο δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, που δεν έφτασε τελικώς ποτέ στον προορισμό του καθώς η αμαξοστοιχία ενεπλάκη στη φονική σύγκρουση στα Τέμπη.

Εάν επισκεφθεί κανείς την ηλεκτρονική πλατφόρμα της Hellenic Train θα δει πως από την ημερομηνία Τρίτη 28 Φεβρουαρίου υπάρχουν όλα τα δρομολόγια πλην αυτό που ξεκίνησε από Αθήνα στις 19:22 με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το larissanet.gr στη σελίδα της Hellenic Train φαίνονται κανονικά τα δρομολόγια των άλλων ημερών. Δείτε τα δρομολόγια της 27ης Φεβρουαρίου 2023, το τελευταίο δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη στις 19:22, ενώ απουσιάζει το αντίστοιχο δρομολόγιο της 28ης Φεβρουαρίου 2023 Αθήνα – Θεσσαλονίκη στις 19:22, αλλά στο Αθήνα – Λάρισα, υπάρχει κανονικά το δρομολόγιο.

Ο πίνακας δρομολογίων: 

Σχετικά Άρθρα