Τέμπη: Ψάχνει τον αδελφό του με φωτογραφίες στα χέρια

 Τέμπη: Ψάχνει τον αδελφό του με φωτογραφίες στα χέρια

Τουλάχιστον 57 είναι οι νεκροί από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη την Τρίτη αργά το βράδυ, ενώ σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τη μεριά της Πυροσβεστικής υπάρχουν τουλάχιστον 56 αγνοούμενοι.

Μέχρι τώρα 32 είναι οι σοροί που έχουν ταυτοποιηθεί, με τους συγγενείς να περνούν δραματικές ώρες αφού θα κληθούν να τις παραλάβουν. Από το πρωί έχουν εκδοθεί, από τον δήμο Τεμπών, τα πρώτα πιστοποιητικά θανάτου των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Με φωτογραφίες του 33χρονου αδελφού του στα χέρια, ο Γιάννης προσπαθεί να μάθει κάποιο νέο για την τύχη του, καθώς μέχρι σήμερα το μόνο που γνωρίζει είναι ότι ο αδελφός του επέβαινε στο πρώτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, ο 33χρονος είχε μεταβεί στην Αθήνα για να βγάλει δίπλωμα και να δει ένα αυτοκίνητο και επέστρεφε το βράδυ της Τρίτης στην Κατερίνη. «Δε γνωρίζουμε τίποτα, παρακαλούμε όποιον ξέρει κάτι να μας ενημερώσει. Έδωσα εχθές δείγμα DNA και περιμένω», ανέφερε.

«Πήρε το τρένο από την Αθήνα για να γυρίσει σπίτι στην Κατερίνη. Μιλήσαμε στις 11 το βράδυ και μου είπε «έχω ακόμα μια ωρίτσα για να φτάσω σπίτι». Θα περιμένω εδώ μέχρι να με ενημερώσουν», σημείωσε.