Τέμπη: Πήγαν στο κυλικείο για να κάτσουν μαζί τα τρία κορίτσια από την Καλαμπάκα – Συγκλονιστική μαρτυρία 28χρονου

 Τέμπη: Πήγαν στο κυλικείο για να κάτσουν μαζί τα τρία κορίτσια από την Καλαμπάκα – Συγκλονιστική μαρτυρία 28χρονου

Κορυφώνεται το δράμα για τις οικογένειες που οι δικοί τους επέβαιναν στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη.

Στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε ο 28χρονος Νίκος, ο οποίος βρισκόταν στο τέταρτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στα Τέμπη.

Μάλιστα, η μαρτυρία του για τις τρεις φοιτήτριες από την Καλαμπάκα, τις δίδυμες αδελφές και την εξαδέλφη τους, σοκάρει.

«Ήμασταν στο τέταρτο βαγόνι.Ήταν δύσκολο, καθώς βγήκαμε γιατί είχε σπάει κάπως η πόρτα και δεν ήταν εύκολη η έξοδος. Απλά υπήρχε ένα κενό και πηδούσαμε κάτω. Είχε πάρει φωτιά ήδη το τρίτο βαγόνι, ήταν στα δύο μέτρα. Πριν τη σύγκρουση δεν είχαμε ακούσει κάτι, ούτε κάποια συνομιλία. Αισθανθήκαμε το τράνταγμα, δεν υπήρχε φρενάρισμα. Ήταν έντονο και συνεχόμενο το τράνταγμα, ήταν 10-13 δευτερόλεπτα. Είχαν σπάσει γυαλιά από την άλλη μεριά του βαγονιού, πεταγόντουσαν πράγματα, υπήρχε πανικός, τσιρίδες, φωνές.

Σκεφτόμουν να σηκωθώ να πάω στο κυλικείο, αλλά ευτυχώς δεν σηκώθηκα, ήταν το τυχερό μου. Θυμάμαι τα τρία κορίτσια, τις δίδυμες και την ξαδέλφη τους που άφησαν τις βαλίτσες τους δίπλα σε εμάς και είπαν “πάμε στο κυλικείο να κάτσουμε” γιατί δεν είχε να κάτσουν και οι τρεις. Την άλλη μέρα που το διάβασα, σοκαρίστηκα ακόμα περισσότερο», είπε ο 28χρονος Νίκος.