Τέμπη: “Ίσως φτάσουμε κάποτε” – Τα τελευταία μηνύματα που έστειλαν οι φοιτήτριες από την Καλαμπάκα

 Τέμπη: “Ίσως φτάσουμε κάποτε” – Τα τελευταία μηνύματα που έστειλαν οι φοιτήτριες από την Καλαμπάκα

Σοκ προκαλούν stories που είχαν δημοσιεύσει στο Instagram τα τρία κορίτσια από το Καστράκι Καλαμπάκας, οι δύο 20χρονες αδελφές και η μεγαλύτερη σε ηλικία ξαδερφή τους, λίγη ώρα πριν τη μοιραία σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Τα κορίτσια φαίνονται στα stories να περιμένουν την αναχώρηση της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62 γράφοντας «ίσως φτάσουμε κάποτε».

Την ίδια ώρα άλλος επιβάτης της μοιραίας αμαξοστοιχίας περιέγραψε τις κινήσεις που έκαναν τα τρία κορίτσια λίγο πριν τη σύγκρουση με το εμπορικό τρένο το βράδυ της Τρίτης.

O 28χρονος Νίκος που καθόταν στο τέταρτο βαγόνι του τρένου είπε στον Alpha ότι «θυμάμαι τα τρία κορίτσια που μπήκαν, άφησαν τις βαλίτσες τους δίπλα σε εμάς».

Σύμφωνα με τον ίδιο τα τρία κορίτσια, η Θώμη και η Χρυσή Πλακιά και η ξαδέρφη τους Αναστασία, είπαν «πάμε στο κυλικείο να κάτσουμε μέχρι να αδειάσει κάτι» γιατί, όπως είπε, δεν είχαν κάπου να κάτσουν.

Την υπόθεσή των τριών κοριτσιών έχει αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε για τις οικογένειες της Θώμης και της Χρυσής Πλακιά και της ξαδέρφης τους, Αναστασίας Πλακιά ότι «στο μυαλό τους είναι το πώς θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το πρόβλημα ότι
τα κορίτσια εξαϋλώθηκαν και πώς θα μπορέσουν να κάνουν μια κηδεία».