Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες από τον εφιάλτη των Τεμπών – “Πετάχτηκαν αίματα στα μάτια…” (vid)

 Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες από τον εφιάλτη των Τεμπών  – “Πετάχτηκαν αίματα στα μάτια…” (vid)

Νέες συγκλονιστικές ιστορίες βγαίνουν στο φως από τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν οι επιβάτες της επιβατικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη.

Το MEGA παρουσιάζει ένα βίντεο ντοκουμέντο από έναν 42χρονο επιβάτη του τρένου που κατάφερε να βγει ζωντανός μέσα από το φλεγόμενο βαγόνι του και τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο ίδιος περιγράφει τις στιγμές που του σημάδεψαν τη ζωή.

«Όταν έπεσα κάτω τότε σηκώθηκα όρθιος και πετάχτηκαν αίματα στα μάτια, στο κεφάλι στο πρόσωπο. Μετά σηκώνομαι. Βοήθεια φώναζαν τα κορίτσια, τσίριζαν… Οι πόρτες κλειδώθηκαν από εκεί, δεν μπορούσα να ανοίξω το φως, παρέμεινε ανοιχτό».

«Πάω εκεί στην πόρτα να χτυπάω, δεν άνοιγε η πόρτα καθόλου, είχε σφηνώσει. Μετά σηκώνω το πόδι ρίχνω τρεις κλωτσιές για να σπάσω το τζάμι, να βγούμε έξω και μετά γυρίζω βλέπω έναν νεαρό, έσπασε με πυροσβεστήρα το τζάμι. Δεν ξέρω αν ήταν αυτό το παιδί, ήταν πολλά τα άτομα μέσα και σιγά σιγά ένας ένας βγαίναμε από το παράθυρο, μετά έσβησαν τα φώτα δεν βλέπαμε και αρχίσαμε να φωτίζουμε από το κινητό με τον φακό. Και όπως πηδήξαμε ήτανε πολύ κάτω και φύγαμε στα χωράφια και έτσι έπεσα και έσπασα το πλευρό μου», περιέγραψε.