“Να ξέρεις πως αν τελικά έχεις φύγει συγγνώμη για όλα και σ’ αγαπώ πολύ” – Το συγκλονιστικό γράμμα προς αγνοούμενο επιβάτη

 “Να ξέρεις πως αν τελικά έχεις φύγει συγγνώμη για όλα και σ’ αγαπώ πολύ” – Το συγκλονιστικό γράμμα προς αγνοούμενο επιβάτη

Δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης στην πλατεία του ΟΣΕ, έξω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Λάρισας για να διαμαρτυρηθούν για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Στην πλατεία σχημάτισαν με κεριά τη λέξη Τέμπη, το σήμα του πένθους και τη σημερινή ημερομηνία, ενώ άλλοι κρατούσαν πανό και πλακάτ με συνθήματα.

Πολλοί αφήνουν μέσα στα γραφεία του ΟΣΕ λουλούδια, αλλά και γράμματα για τους αγνοούμενους της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

Η είσοδος των γραφείων του ΟΣΕ έχει γεμίσει με λουλούδια και γράμματα με μηνύματα για όσους χάθηκαν μα και για εκείνους που αγνοούνται ακόμα από τη μοιραία σύγκρουση των δυο τρένων στα Τέμπη.

Ανάμεσα στα λουλούδια που άφησαν κάποιοι στη μνήμη των νεκρών του δυστυχήματος με τα τρένα στα Τέμπη ξεχωρίζει και ένα γράμμα για έναν από τους αγνοούμενους. Το άφησε κάποιος δικός του άνθρωπος.

Το γράμμα λέει: «Ελπίζω να βρεθείς και να είσαι καλά. Εύχομαι όλοι όσοι είστε εκεί ψηλά να είστε ήρεμοι και γαλήνιοι. Να ξέρεις πως αν τελικά έχεις φύγει συγγνώμη για όλα και πως σ’ αγαπώ πολύ. Όλοι σε αγαπάμε και ευχόμαστε να είσαι καλά όπου κι αν είσαι».

Τα περισσότερα σημειώματα αποχαιρετούν τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη. «Καλό παράδεισο, εις μνήμην όσων χάθηκαν άδικα», αναφέρει ένα. «Ο κύριος ας αναπαύσει τις ψυχές τους», γράφει ένα άλλο.

Σχετικά Άρθρα