Τέμπη: Η δευτεραθλήτρια κόσμου στη σκοποβολή Εμμανουέλα Κατζουράκη μεταξύ των τραυματιών

 Τέμπη: Η δευτεραθλήτρια κόσμου στη σκοποβολή Εμμανουέλα Κατζουράκη μεταξύ των τραυματιών

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια της σκοποβολής, Εμμανουέλα Κατζουράκη, ήταν μεταξύ των δεκάδων τραυματιών στην τραγωδία στα Τέμπη.

Η 23χρονη Εμμανουέλα Κατζουράκη σκοπεύτρια με αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο του Ραμπάτ το 2023 είναι μεταξύ των τραυματιών της συγκλονιστικής τραγωδίας με τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη. Η νεαρή πρωταθλήτρια της σκοποβολής ήταν μεταξύ των επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας, κι ευτυχώς κατάφερε να βγει ζωντανή.

Η μητέρα της εξέφρασε την ανακούφισή της όταν έμαθε πως το παιδί της είναι καλά: «Είναι καλά, δόξα τω Θεώ. Ένα διάστρεμμα έχει στα πόδια. Ήταν στη σχολή της, είχε κατέβει στην Αθήνα για ραντεβού στο πλαίσιο της σκοποβολής και στον γυρισμό για να επιστρέψει στη σχολή της, αποφάσισε να πάρει τρένο. Το μόνο που ήθελα να ακούσω είναι ότι το παιδί μου είναι καλά. Δεν τη ρώτησα λεπτομέρειες ή σε ποιο βαγόνι ήταν. Ήθελα μόνο να ακούσω ότι ήταν καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εμένα το παιδί μου είναι καλά. Δυστυχώς, κάποιες άλλες οικογένειες σήμερα δεν το λένε αυτό. Οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα… Mόνο ότι ευχαριστώ την Παναγία, τίποτα άλλο», πρόσθεσε στο flashnews.gr.

Σχετικά Άρθρα