Τέμπη: “Από την αστυνομία και την εταιρεία δεν μας είπαν τίποτα” – Συγκλονίζουν οι οικείοι των επιβατών

 Τέμπη: “Από την αστυνομία και την εταιρεία δεν μας είπαν τίποτα” – Συγκλονίζουν οι οικείοι των επιβατών

Δραματικές ώρες έζησαν και ζουν οι οικογένειες των επιβατών του τρένου, που συγκρούστηκε μετωπικά με την εμπορική αμαξοστοιχία, στα Τέμπη.

Πολλοί ήταν εκείνοι οι επιβάτες, που δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τους συγγενείς και τους φίλους τους, ώστε να τους ενημερώσουν ότι είναι καλά στην υγεία τους. Άλλοι, τους ενημέρωσαν ότι θα επιστρέψουν με λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη από τον τόπο της τραγωδίας.

Οι οικείοι των επιβατών έσπευσαν στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Τρίτης, προκειμένου να παραλάβουν τους δικούς τους ανθρώπους. Πολλοί ήταν και όσοι πήγαν στο σημείο, χωρίς να έχουν κάποια ενημέρωση για την κατάσταση των συγγενών τους, ελπίζοντας ότι μπορεί να μάθουν κάποιο νέο.

Ένας νεαρός, που αγωνιούσε για την τύχη της κοπέλας του, μίλησε στον δημοσιογράφο Χρήστο Αβραμίδη. «Είμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο, ελπίζοντας για το καλύτερο», είπε. Το βίντεο κάνει τον γύρο των social media και του διαδικτύου.

«Περιμένω την κοπέλα μου, είμαι εδώ από τις 23.30. Στην αρχή είδα κόσμο να είναι μαζεμένος και νόμιζα ότι έχει κάποια βλάβη το τρένο. Στη συνέχεια όταν είδα ότι έρχονται και οι δημοσιογράφοι λέω θα είναι κάτι πιο βαρύ. Είδαμε ότι συγκρούστηκαν δύο τρένα. Το μάθαμε από τα ταξί κυρίως, από εκεί το έμαθα εγώ πρώτα. Στη συνέχεια περιμένουμε τα λεωφορεία που έρχονται από το σημείο της σύγκρουσης και εάν θα είναι μέσα. Κάτι άλλο δεν γνωρίζουμε. Από την αστυνομία και την εταιρεία δεν μας πήραν, δεν μας είπαν τίποτα… Είμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο, ελπίζοντας για το καλύτερο», είπε ο νεαρός και συμπλήρωσε ότι τα γραφεία της εταιρείας ήταν κλειστά.

Σχετικά Άρθρα