Χονγκ Κονγκ: Βρέθηκε σε σουπιέρα το κεφάλι δολοφονημένου μοντέλου

 Χονγκ Κονγκ: Βρέθηκε σε σουπιέρα το κεφάλι δολοφονημένου μοντέλου

Εντοπίστηκε το κεφάλι του μοντέλου από το Χονγκ Κονγκ Abby Choi, η οποία κατακρεουργήθηκε και τεμαχίστηκε. Τέσσερα άτομα έχουν συλληφθεί αναφορικά με τη φρικτή υπόθεση. 

Η αστυνομία ενημέρωσε πως το κεφάλι της εντοπίστηκε μέσα σε σουπιέρα και φαίνεται να είχε μαγειρευτεί. 

Ο πρώην σύζυγος του ανερχόμενου μοντέλου, που είχε κάνει φωτογραφήσεις για Elle, Vogue και Harper’s Bazaar, αλλά και η μητέρα, ο πατέρας και ο αδελφός του έχουν συλληφθεί από τις Αρχές και κρατούνται χωρίς τη δυνατότητα εγγύησης.

Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό και των άλλων μελών της Choi, η οποία είχε εμφανιστεί στο εξώφυλλο του περιοδικού L’Officiel Monaco μέρες πριν από τη δολοφονία της. 

Στο σημείο όπου τελέστηκε το έγκλημα, έχουν βρεθεί αρκετά ενοχοποιητικά στοιχεία, τα οποία εξετάζονται από τα εργαστήρια. 

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, το θύμα έφερε ένα σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, το οποίο μπορεί να προκλήθηκε από κάποιο αντικείμενο. 

Η αστυνομία έχει χαρακτηρίσει τη δολοφονία «προμελετημένη» και «καλά οργανωμένη» και πιστεύεται πως το κίνητρο των δραστών – η μητέρα φαίνεται πως δεν είχε ενεργό ρόλο στον φόνο – ήταν να τη σταματήσουν από το να πουλήσει ένα πολυτελές σπίτι.

Το μοντέλο είχε αγοράσει το ακίνητο, αλλά για γραφειοκρατικούς λόγους το είχε γράψει στο όνομα του πρώην πεθερού της. Μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, αυτός και η οικογένειά του ζούσαν σε εκείνο το σπίτι. 

Πηγή: lifo.gr

Σχετικά Άρθρα