Στην αντεπίθεση ο Δασκαλάκης: Καταθέτει 40 μηνύματα που “καίνε” την Πισπιρίγκου – Τι περιέχουν

 Στην αντεπίθεση ο Δασκαλάκης: Καταθέτει 40 μηνύματα που “καίνε” την Πισπιρίγκου – Τι περιέχουν

Περισσότερα από 40 μηνύματα θα καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης στην δίκη για το θάνατο της Τζωρτζίνας, για τον οποίο βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου η μητέρα του παιδιού, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στις προηγούμενες δικάσιμους, ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, κατά την εξέταση του Μάνου Δασκαλάκη από το δικαστήριο επέλεξε να δημοσιοποιήσει μηνύματα του ζευγαριού, με τα οποία προσπάθησε να αποδείξει ότι η εντολέας του δεν είχε εμμονή με εκείνον.

Στην αντεπίθεση περνά πλέον η πλευρά Δασκαλάκη, η οποία αναμένεται να καταθέσει στο δικαστήριο περίπου 40 μηνύματα για να αποδείξει το ακριβώς… αντίθετο.

Όπως έχει αποκαλύψει ενώπιον δικαστών και ενόρκων, πρόκειται για συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με φίλη της μετά τον θάνατο του παιδιού και αφορούν, όπως ισχυρίζεται, τον ίδιο και την επιθυμία της εν διαστάσει πλέον συζύγου του να επιστρέψει στο σπίτι.

Σε χαρτορίχτρες και μάγια αναφέρονται μεταξύ άλλων τα 40 και πλέον μηνύματα που έχει ήδη στα χέρια του ο Μάνος Δασκαλάκης. Είναι οι συνομιλίες, όπως ισχυρίζεται, της κατηγορουμένης με φίλη της μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Μηνύματα που ήρθαν στην κατοχή του και τον έκαναν να ντρέπεται, όπως είπε στο δικαστήριο.

«Έχουμε διάφορα έγγραφα, μεταξύ των μηνυμάτων και άλλα. Αλλά ιδίως τα μηνύματα θα προσκομίσουμε, τα οποία ενδεχομένως να διαφωτίσουν το δικαστήριο σε ορισμένες πτυχές της υπόθεσης. Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής δικαιοσύνης, είναι και θα είναι παρών στη διαδικασία και περιμένει με ιδιαίτερη αγωνία τις εξελίξεις στο δικαστήριο», ανέφερε ο δικηγόρος του κ. Δασκαλάκη, Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

Σχετικά Άρθρα