Πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

 Πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (24/2) στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (Σάββατο 25/2, 20:30) ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 24η αγωνιστική της Super League.

Υπήρξε, ωστόσο, κι ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τους «πράσινους», καθώς κατά τη διάρκεια της προπόνησης τραυματίστηκε ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο και θα μείνει εκτός για 15 ημέρες, χάνοντας ουσιαστικά τα υπόλοιπα παιχνίδια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Στον αντίποδα, προπονήθηκε σε φουλ ένταση ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ντέρμπι που ανακοίνωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος, ενώ επέστρεψε έπειτα από απουσία 8 αγώνων και ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος υπολογίζεται πλέον ως μία έξτρα επιλογή για το κέντρο της άμυνας των «πράσινων».

Την αποστολή του Παναθηναϊκού για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, συγκροτούν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας και Καμπετσής.

Σχετικά Άρθρα