Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Ευαγγελισμό – “Τέρμα στις φιέστες και στην κοροϊδία”

 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Ευαγγελισμό – “Τέρμα στις φιέστες και στην κοροϊδία”

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών πραγματοποιείται τώρα από το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» (ΣΕΝΕ), για τη φιέστα της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας παρουσία του πρωθυπουργού, με πρόσχημα την απονομή “τιμητικών βραβείων για το ΕΣΥ”.

«Τέρμα στις φιέστες και στην κοροϊδία. Παλεύουμε για δημόσια και δωρεάν υγεία» γράφει το πανό του Σωματείου, ενώ μπροστά στους εργαζόμενους παρατάχθηκαν δυνάμεις της αστυνομίας. 

Η είσοδος του πρωθυπουργού και της ηγεσίας του υπ. Υγείας για την φιέστα έγινε από την πίσω πόρτα του νοσοκομείου.

Αξιοσημείωτο στοιχείο είναι το γεγονός ότι συνοδοί ασθενών και ασθενείς έχουν βγει στα παράθυρα του νοσοκομείου χειροκροτώντας επιδοκιμάζοντας την κινητοποίηση και τα αιτήματα, ενώ άλλοι έχουν κατέβει στη συγκέντρωση συμμετέχοντας με τους εργαζόμενους.

«Καλούμε όλους τους συναδέλφους του ΣΕΝΕ, των υπόλοιπων σωματείων υγειονομικών της Αττικής και των άλλων εργατικών σωματείων, το λαό μας, να υποδεχτεί αγωνιστικά τον πρωθυπουργό αύριο, διατρανώνοντας ότι ο Ευαγγελισμός θα παραμείνει Δημόσιος και Δωρεάν, προσβάσιμος σε κάθε άνθρωπο που τον έχει ανάγκη», τονίζει το Σωματείο.

Σχετικά Άρθρα