Κολωνός: Μεγαλογιατρός ανάμεσα στους συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης – Τι εξετάζει η Αστυνομία

 Κολωνός: Μεγαλογιατρός ανάμεσα στους συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης – Τι εξετάζει η Αστυνομία

Την εκδοχή να οδηγούσε την 12χρονη στο ιατρείο του στο κέντρο της Αθήνας εξετάζουν οι Αρχές, μετά τη σύλληψη δερματολόγου για τη φρικώδη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα την ανήλικη στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, η 12χρονη είχε καταθέσει ότι μεταξύ των αντρών που είχε συναντήσει ήταν ένας γιατρός, ο οποίος την είχε οδηγήσει στο ιατρείο του, όπου ασέλγησε σε βάρος της.

Η Αστυνομία προχώρησε συνολικά σε πέντε συλλήψεις. Οι τρεις από τους πέντε συλληφθέντες εντοπίστηκαν στην περιοχή του Κολωνού, ο τέταρτος στην περιοχή των Σπάτων και ο πέμπτος στον Πειραιά. Πρόκειται για δύο υπηκόους Πακιστάν, 50 και 23 χρονών, και τρεις Έλληνες 65, 49 και 44 χρόνων.

Οι αστυνομικοί τους οδήγησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για να εκτελεστούν τα εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί από το 33ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικη συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση».

Από την έρευνα της Αστυνομίας οι συλληφθέντες ταυτοποιήθηκαν ως δράστες που συναντήθηκαν περισσότερες από μία φορές με την 12χρονη ανήλικη και προέβησαν σε γενετήσιες πράξεις μαζί της έναντι αμοιβής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα Τετάρτη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και στη συνέχεια στον αρμόδιο Ανακριτή.

Σχετικά Άρθρα