Κολωνός: Αυτός είναι ο 65χρονος γιατρός που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης

 Κολωνός: Αυτός είναι ο 65χρονος γιατρός που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης

Στη σύλληψη πέντε ατόμων προχώρησε το βράδυ της Τρίτης η αστυνομίας για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

Όπως έγινε γνωστό ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο 65χρονος δερματολόγος – αφροδισιολόγος Α.Μ., που διατηρεί ιατρείο στην περιοχή του Κολωνού.

Μάλιστα φέρεται να πήγε το παιδί τουλάχιστον μία φορά στο ιατρείο του, όπου και το βίασε.

Ο γιατρός είχε κάνει πρακτική άσκηση πριν από χρόνια στο νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός», ενώ φέρεται να είχε γνωρίσει την 12χρονη μέσω του Blindchat.

«Ο τύπος είναι πολύ επικίνδυνος»

Ο γιατρός φέρεται να είχε «προβληματική συμπεριφορά» ενώ ενδεικτικές είναι κάποιες αξιολογήσεις που έχουν γίνει από ασθενείς στη Google.

«Όπως έχουν γράψει κι άλλοι εδώ πολύ επικίνδυνος τύπος. Μακριά από αυτόν, ειδικά άμα είσαι γυναίκα», έγραψε κυρία που τον επισκέφθηκε στο ιατρείο του. 

«Αν ήταν να μην βάλω ούτε ένα αστέρι θα το έκανα. Πολύ επικίνδυνος! Προσοχή!», έγραψε κάποιος άλλος. 

Το ιατρείο του δερματολόγου:

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες εχθές (14-2-2023), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, τρεις ημεδαποί, 65, 49 και 44 ετών και δύο αλλοδαποί, 50 και 23 ετών κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση».

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Αστυνομίας, οι δύο Πακιστανοί και ο γιατρός εντοπίστηκαν στην περιοχή του Κολωνού, ο Π.Λ. στην περιοχή των Σπάτων και ο Α. Μαλ. στην περιοχή του Πειραιά. Προσήχθησαν και στη συνέχεια συνελήφθησαν.

Οι παραπάνω, μετά την έρευνα ταυτοποιήθηκαν ως δράστες που συναντήθηκαν περισσότερες από μια φορές με τη 12χρονη ανήλικη και προέβησαν σε γενετήσιες πράξεις μαζί της έναντι αμοιβής.

Σχετικά Άρθρα