ΠΑΣΟΚ: Η λίστα των υποψηφίων – Ποια στελέχη δίνουν τη μάχη στις μεγάλες περιφέρειες

 ΠΑΣΟΚ: Η λίστα των υποψηφίων – Ποια στελέχη  δίνουν τη μάχη στις μεγάλες περιφέρειες

Ανακοινώθηκε το 82% των υποψηφιοτήτων, σχεδόν 350 υποψήφιοι, από τους 400 συνολικά που είναι η πληρότητα των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ, μετά από την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος.

Μεταξύ άλλων, στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Σαργκάνης, αλλά και ο γιος του δολοφονημένου βουλευτή της ΕΔΑ, Γρηγόρη Λαμπράκη.

Στην Α’ Αθήνας θα βρεθούν ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Παύλος Γερουλάνος και η Ρωξάννα Μπέη.

Στο Βόρειο Τομέα υποψήφιοι θα είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Μιλένα Αποστολάκη, η Κατερίνα Μπατζελή και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Στο Νότιο Τομέα θα είναι ο Παύλος Χρηστίδης, ο Στέφανος Ξεκαλάκης και η Τόνια Αντωνίου.

Στον Δυτικό Τομέα υποψήφιοι θα είναι η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Μιχάλης Καρχιμάκης και ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Στην Ανατολική Αττική θα είναι ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, στο Ρέθυμνο ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής και στη Ροδόπη ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν ανακοινωθεί οι υποψήφιοι σε 6 εκλογικές περιφέρειες. Πρόκειται για τις μονοεδρικές Σάμου, Ζακύνθου, Καστοριάς κι Ευρυτανίας καθώς και για τις τριεδρικές περιφέρειες της Αρκαδίας και της Λακωνίας, όπου συνεχίζονται ακόμη οι διαβουλεύσεις για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.

Εκκρεμότητες υπάρχουν σε πολλές περιφέρειες κι αφορούν την ποσόστωση γυναικών και την τελική απάντηση υποψηφίων, με τα ονόματα να αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα τις επόμενες ώρες.

Σχετικά Άρθρα