Γεωργιάδης: Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ είναι επικίνδυνος για το σύστημα (vid)

 Γεωργιάδης: Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ είναι επικίνδυνος για το σύστημα (vid)

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιαδης μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι TRT της Κεντρικής Ελλάδας και στο ερώτημα εάν είναι καλή εξίσωση στο πεδίο του συμβολισμού η Ευρώπη και η Τουρκία να γνωρίζουν ότι η ελληνική κυβέρνηση εμπιστεύεται έναν άνθρωπο ως αρχηγό του στρατεύματος και τον έχει θέσει υπό παρακολούθηση η ΕΥΠ, απάντησε ότι και ο Ερντογάν παρακολουθεί τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων και όλα τα κράτη παρακολουθούν τηλέφωνα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε ούτε λίγο, ούτε πολύ τα συγχαρητήριά του για τις υποκλοπές της ΕΥΠ του Μητσοτάκη λέγοντας ότι «οι μυστικές υπηρεσίες δεν φτιάχνονται για να ψήνουν καφέδες και να στρώνουν κρεβάτια».

Στο ερώτημα πώς θα αισθανόταν ο ίδιος εάν ήταν στη θέση του παρακολουθούμενου από την ΕΥΠ, Κωστή Χατζηδάκη, ο υπουργός Ανάπτυξης τα έδωσε όλα λέγοντας πως «αν η ΕΥΠ κρίνει ότι πρέπει να παρακολουθηθεί το τηλέφωνό μου, τους παρακαλώ να το παρακολουθήσουν».

Όσον αφορά στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, επανέλαβε το αφήγημα του Μαξίμου περί μη αρμοδιότητά του να ενημερώνει και κατέληξε λέγοντας ότι «είναι επικίνδυνος για το σύστημα και μετά τη νίκη της ΝΔ στις επόμενες εκλογές πρέπει να παραιτηθεί».