Γεωργιάδης: Και ο Ερντογάν παρακολουθεί τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων

 Γεωργιάδης: Και ο Ερντογάν παρακολουθεί τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων

Σε μια προσπάθεια να ελαχιστοποιήσει τον σάλο που έχει δημιουργηθεί από την παρακολούθηση του Κωνσταντίνου Φλώρου και όχι μόνο, ο Άδωνις Γεωργιάδης έφτασε στο σημείο να πει ότι και ο Ερντογάν – φαντάζεται – παρακολουθεί όλους τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι TRT της Κεντρικής Ελλάδας και στο ερώτημα εάν είναι καλή η εξίσωση, στο πεδίο του συμβολισμού, να παρακολουθείτε ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ και μάλιστα να ανανεώνεται η θητεία του, απάντησε ότι και ο Ερντογάν παρακολουθεί τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης διεμήνυσε ότι αυτός είναι ο ρόλος των Μυστικών Υπηρεσιών και όχι για να ψήνουν καφέδες.

Στο ερώτημα πώς θα αισθανόταν ο ίδιος εάν ήταν στη θέση του παρακολουθούμενου από την ΕΥΠ, Κωστή Χατζηδάκη, ο υπουργός Ανάπτυξης τα έδωσε όλα λέγοντας πως «αν η ΕΥΠ κρίνει ότι πρέπει να παρακολουθηθεί το τηλέφωνό μου, τους παρακαλώ να το παρακολουθήσουν».

Όσον αφορά στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, επανέλαβε το αφήγημα του Μαξίμου περί μη αρμοδιότητά του να ενημερώνει και κατέληξε λέγοντας ότι «είναι επικίνδυνος για το σύστημα και μετά τη νίκη της ΝΔ στις επόμενες εκλογές πρέπει να παραιτηθεί».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 11:00” του video:

Σχετικά Άρθρα