Χαριλάου Τρικούπη: Άνοιξε… η γη – Γυναίκα βρέθηκε ξαφνικά στο κενό – Γλίτωσε από θαύμα (vid)

 Χαριλάου Τρικούπη: Άνοιξε… η γη – Γυναίκα βρέθηκε ξαφνικά στο κενό – Γλίτωσε από θαύμα (vid)

Μία γυναίκα που περπατούσε στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια των εντονων βροχοπτώσεων, παραλίγο να τραυματιστεί σοβαρά όταν υποχώρησε το οδόστρωμα κι εκείνη βρέθηκε στο κενό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Χαριλάου Τρικούπη, έναν δρόμο που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από την κακοκαιρία, με τη γυναίκα να ευτυχώς να μην τραυματίζεται.

  • «Καθώς έφευγα από τη δουλειά μου και περπατούσα σιγά σιγά, γιατί έβρεχε, ξαφνικά στο πεζοδρόμιο επάνω άνοιξε ένα καπάκι κι έπεσα στο κενό μέσα. Ευτυχώς με τράβηξαν και με έβγαλαν», δήλωσε η Ελένη Ρόδη που τη… γλίτωσε με ένα διάστρεμμα.

Ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων, Γιώργος Αποστολόπουλος, μίλησε στο «MEGA περιστατικό λέγοντας πως: «Πέρασα κατά σύμπτωση με την γυναίκα που έπεσε μέσα, είναι φίλη, κατά τις 3 η ώρα από το πεζοδρόμιο, πάτησε σε ένα πλακάκι και ένα καπάκι , υποχωρεί το έδαφος και βρίσκεται μισό μέτρο κάτω από το έδαφος πεσμένη. Ευτυχώς την γλίτωσε στο πόδι της, έπαθα σοκ, την σήκωσα εγώ και αργότερα πήγε σπίτι της. Έως τις 5 η ώρα δεν είχε αποκατασταθεί η ζημιά».