Νέος καυγάς Άδωνι με Πολάκη: ” Ήταν κομπλιμέντο ο Ραντανπλάν”

 Νέος καυγάς Άδωνι με Πολάκη: ” Ήταν κομπλιμέντο ο Ραντανπλάν”

Για δεύτερη ημέρα συνεχίστηκε ο καυγάς που ξέσπασε μεταξύ του Άδωνη Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη, ο οποίος μεταφέρθηκε από τη Βουλή στο Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι η κόντρα ξεκίνησε χθες, Τετάρτη (25/1) κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων πήρε τον λόγο και ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Διάβαζα ένα κόμικ, τον Λούκι Λουκ. Σε αυτό υπήρχε ένας σκύλος -ομοιάζει κάπως- που τον έλεγαν Ραντανπλάν. Το χαρακτηριστικό του ήταν ότι όταν του πατούσες το πόδι στο πρώτο καρέ, αυτός αντιδρούσε μετά από 30 καρέ. Από σήμερα ο μεγάλος λεβέντης των Σφακίων ας ονομάζεται Ραντανπλάν. Καταθέτω δημοσίευμα που καταγράφει τους διαλόγους της προανακριτικής για τον Παππά. Σε αυτό ο Καλογρίτσας καταγράφεται να λέει προς τον κ. Πολάκη: Είσαι βουλευτής με τα δικά μου λεφτά. Μέσα είναι όλος ο διάλογος όπως καταγράφηκε από τα πρακτικά της Βουλής».

Ωστόσο, η απάντηση του Παύλου Πολάκη δεν άργησε να έρθει, με τον ίδιο να αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook: «Με είπες Ρανταπλάν. Δεν θα ανταποδώσω, αποκαλώντας σε τον μεγαλύτερο ΚΛΟΟΥΝ που έχει περάσει από τη Βουλή. Δεν θα το κάνω γιατί αντιλαμβάνομαι τον πανικό που σε έχει πιάσει πως σε λίγο η χώρα θα απαλλαγεί όχι μόνο από εσάς αλλά και από τους Ντογιάκους και τους Καψιμάληδες. Καταλαβαίνω κακομοίρη μου ότι βλέπεις να έρχεται ΦΥΛΑΚΗ και τρέμεις!!!

Υγ Άλλωστε μόνο οι χαρακτηρισμοί λαδεμπορας και μαυραγορίτης της κατοχής σου ταιριάζουν!!».

Νέο σχόλιο Άδωνη

Λίγο αργότερα, ο κ. Γεωργιάδης επέστρεψε στην κόντρα με νέο σχόλιο-απάντηση προς τον κ. Πολάκη.

«Ο Πολάκης ακόμη ονειρεύεται ότι θα με κλείσει Φυλακή… σέβομαι γενικά τις φαντασιώσεις των ανθρώπων αλλά μετά από τόσα χρόνια που το φαντασιώνεται θα περίμενα να του έχει περάσει… κατά τα λοιπά ο Ράν τα Πλάν ήταν κοπλιμέντο καθώς αυτός τουλάχιστον είναι συμπαθής σκύλος», έγραψε στο Twitter.