Νέα επίθεση σε Ράμμο από τη Ν.Δ: “Μετέτρεψε την ΑΔΑΕ σε προεκλογικό ορμητήριο του ΣΥΡΙΖΑ”

 Νέα επίθεση σε Ράμμο από τη Ν.Δ: “Μετέτρεψε την ΑΔΑΕ σε προεκλογικό ορμητήριο του ΣΥΡΙΖΑ”

Σε συνέχεια των επιθέσεων βουλευτών και υπουργών προσωπικά κατά του προέδρου της ΑΔΑΕ, η Ν.Δ με ανακοίνωσή της πριν λίγο εξαπολύει νέα επίθεση κατά της αρχής, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της νεοεκδοθείσας “Απογευματινής”.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Απογευματινή”, αποκαλύπτει υπόγειες διαδρομές και το πώς ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να μετατρέψει μια ανεξάρτητη αρχή σε προεκλογικό του ορμητήριο. Κάτι που έχει φανεί όλο το προηγούμενο διάστημα με την εργαλειοποίηση της ΑΔΑΕ και αποδείχθηκε ακόμη πιο έντονα χθες όταν ο κ. Τσίπρας έφθασε να παρανομεί από το βήμα της Βουλής, αναφέροντας ονόματα και επικαλούμενος τη συνάντησή του με τον κ. Ράμμο, τον οποίο είχε προτείνει σε αυτή τη θέση ένα μήνα πριν από τις εκλογές του 2019. Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο ξεκάθαρα όταν, όπως αποκαλύπτεται, η Αντιπρόεδρος και Τακτικό Μέλος της Αρχής, κ. Παπανικολάου ήταν συνεργάτης του Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπαλτά, αλλά και στο γραφείο πρώην Διοικητή της ΕΥΠ.

Για πολλοστή φορά, γινόμαστε δυστυχώς θεατές σε μία ακόμη παράσταση του έργου “Αρμοί της εξουσίας”, με πρωταγωνιστές τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρόεδρό του».