Απολογείται για βιασμό ο πρώην σκηνοθέτης του Σασμού

 Απολογείται για βιασμό ο πρώην σκηνοθέτης του Σασμού

Το ανακριτικό κατώφλι θα περάσει σήμερα το πρωί ο πρώην σκηνοθέτης της μεγάλης τηλεοπτικής επιτυχίας «Σασμός», Κώστας Κωστόπουλος προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα του βιασμού.

Ο ίδιος έχει αρνηθεί την κατηγορία που του προσάπτει η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου, διαμηνύοντας μέσω του συνηγόρου του Νίκου Βιτώρου: «Η διενέργεια της τακτικής ανάκρισης θα αναδείξει όλα τα ψεύδη, τα κενά και τις αγεφύρωτες αντιφάσεις, όπως ήδη έχουν επισημανθεί από τη σχετική εισαγγελική παραγγελία, τα ερωτήματα της οποίας ουδέποτε απαντήθηκαν από τη μηνύτρια».

Ο 57χρονος σκηνοθέτης μπήκε στο «μικροσκόπιο» της Δικαιοσύνης μετά από μήνυση που υπέβαλλε σε βάρος του η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου, υποστηρίζοντας ότι την βίασε πριν από περίπου 12 χρόνια. Σύμφωνα με τη μήνυση, η γνωριμία τους έγινε το 2009 στο πλαίσιο της ενασχόλησής κ. Αθανασοπούλου με τον χώρο της υποκριτικής. Ένα βράδυ καλοκαιριού του 2010, ο σκηνοθέτης φέρεται να της πρότεινε να βγουν για φαγητό και στη συνέχεια να συναντήσουν την κοινή τους παρέα σε κλαμπ. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα εκείνη υποστηρίζει, την βίασε μέσα στο αυτοκίνητο.

«Δεν ένιωθα καθόλου καλά και φοβόμουν ότι θα λιποθυμήσω. Του είπα να φύγουμε γιατί δεν ένιωθα καλά. Από τη στιγμή που φύγαμε από το μαγαζί μέχρι τη στιγμή που επανήλθαν οι αισθήσεις μου, έχω κενό μνήμης.

Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι, τη στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου και γύρισαν οι αισθήσεις μου, ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητό του και αυτός είχε διεισδύσει με το γεννητικό του όργανο στο σώμα μου και συνουσιαζόταν με εμένα εν αγνοία μου και χωρίς τη δική μου συναίνεση» ανέφερε στη μήνυσή της η ηθοποιός.

Όταν έγινε γνωστή η υπόθεση, ο κ. Κωστόπουλος δήλωσε παραίτηση από τη δημοφιλή σειρά του Alpha και αρνήθηκε σθεναρά την κατηγορία μέσω της προσωπικής του σελίδα στο Facebook. «Εδώ και καιρό, μια γυναίκα με την οποίαν είχαμε μία περιστασιακή γνωριμία πριν από δώδεκα, δεκατρία χρόνια, με απειλεί, μέσω μηνυμάτων και υπαινιγμών στα social media, ότι θα με καταγγείλει για βιασμό.

Βλέποντας τις σχετικές της αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα διαπίστωσα ότι εμπλούτιζε συνεχώς την «καταγγελία» της, με προσωπικά κωμικά και δήθεν χιουμοριστικά βιντεάκια, «φωτογραφίζοντας» συνεχώς εμένα.

Έδωσα τόπο στην οργή, αρνούμενος να πιστέψω ότι τέτοιου είδους ψεύδη θα μπορούσαν να αποκτήσουν επίσημη υπόσταση» ήταν η πρώτη αντίδραση του Κώστα Κωστόπουλου σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ενώ παραιτήθηκε από την επιτυχημένη σειρά «Σασμός», προκειμένου, όπως σημείωσε, να μη φέρει σε δύσκολη θέση τους συνεργάτες του.

Πηγή: newsbomb.gr

Σχετικά Άρθρα