Τσαπανίδου στη Γερμανού: Στις μάχες που έρχονται θα πορευτούμε με την αλήθεια (vid)

 Τσαπανίδου στη Γερμανού: Στις μάχες που έρχονται θα πορευτούμε με την αλήθεια (vid)

Συνέντευξη στον Alpha και τη Ναταλία Γερμανού παραχώρησε η Πόπη Τσαπανίδου, μιλώντας για τη ζωή της, τη διαδρομή στη δημοσιογραφία και την απόφασή της να αναλάβει τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μετά από την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα.

Χαρακτηρίζοντας μεγάλη ευθύνη την εκπροσώπηση ενός ολόκληρου κινήματος που θέλει να φέρει την αλλαγή στην κοινωνία, σημείωσε: «αν μπορώ να περάσω ένα μήνυμα, θα ήταν την ευθύνη που αναλογεί στην καθένα μας να την αναλάβουμε, σίγουρα πηγαίνοντας στην κάλπη να ψηφίσουμε, αφήνοντας στην άκρη την αντίληψη του “όλοι ίδιοι είναι”».

Τονίζοντας ότι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν προβάλλονται στα μέσα ενημέρωσης στο χώρο και το χρόνο που θα αναλογούσε στην αξιωματική αντιπολίτευση, υπογράμμισε: «δική μου δουλειά είναι να προσπαθήσω να δημιουργήσω χώρο, προβάλλοντας τις απόψεις και το σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όλα αυτά που θα φέρει ο Αλέξης Τσίπρας».

«Δεν γίνεται να βγαίνει μόνο μία φωνή κυβερνητική και να μη φιλοξενείται και η άλλη άποψη. Αυτό δεν είναι δίκαιο. Πρέπει, λοιπόν,​ να διεκδικήσουμε να αλλάξει», επισήμανε η Πόπη Τσαπανίδου.

«Στη μάχη που έρχεται θα πορευτούμε με την αλήθεια, με αυτήν θα πάμε τους επόμενους μήνες. Θα δώσουμε αυτή τη μάχη έντιμα, με την αλήθεια και τις θέσεις μας», είπε.